Kαινούρια ιστοριάρα από @giannismits !!! Tέλεια!
Κάθε σου ιστορία είναι απόλαυση (και σκέψη για επόμενο προορισμό!)
Thank you! Εντάξει δεν ανακάλυψα εγώ τη Μάλτα ως προορισμό Θα κάνω ότι μπορώ όπως πάντα. Περισσότερο τις φωτογραφίες μου θέλω να παραθέσω χωρίς πολλές ιστορικές πληροφορίες αυτή τη φορά. Η ουσία της ιστορίας είναι ''καλοκαιρινές διακοπές για πάντα''! Δεν θέλω να επεκταθώ για το πότε κτίστηκε η τάδε εκκλησία και τι έκανε το Τάγμα των Ιωαννιτών ΙπποτώνKαινούρια ιστοριάρα από @giannismits !!! Tέλεια!
Ευχαριστώ, ευχαριστώΕξαιρετικός όπως πάντα....
Πιστεύω ότι είναι ιδανικός χειμερινός προορισμός,γιατί το κλίμα είναι ήπιο και το δυνατό σημείο της Μάλτας (νομίζω)είναι τα κτίρια και όχι τόσο η φύση. Και για τα λεωφορεία....είχα μία γρήγορη συζήτηση με έναν Μαλτέζο πριν μερικές μέρες και όταν του είπα ότι είχα πάει Μάλτα όταν ήταν ακόμη τα παλιά λεωφορεία μου είπε...ότι τα νέα είναι πολύ καλύτερα και με κλιματισμό για το καλοκαίρι. Μου τόνισε,όμως,ότιαυτά ήρθαν από Αγγλία και είναι αρκετά μεγάλα για κάποιους στενούς δρόμους και τώρα κανουν διαπλατύνσεις στους δρόμους για να χωράνε.
Καραϊβική ;Μαντέψτε όμως τι αποφάσισα για του χρόνου!
Ονειρευομαι Μαλτα ΑΝ καταφερω να ψησω τον καλο μου που το καλοκαιρι επιμενει ελληνικα!Καραϊβική ;
Στη Μάλτα μπορείτε να πάτε και φθινόπωρο, θα είναι επίσης πολύ ωραίαΟνειρευομαι Μαλτα ΑΝ καταφερω να ψησω τον καλο μου που το καλοκαιρι επιμενει ελληνικα!
Εσύ παιδί μου είσαι χειρότερος απο εμένα ! Και εγώ κάνω πρόγραμμα και μάλιστα είμαι αυστηρή ως προς αυτό, αλλά μερικές φορές κάνω κάτι ξεστρατίσματαΔεν θέλω αντιρρήσεις σαν τον Rose! Του το είχα ξεκαθαρίσει. Την πρώτη μέρα ΔΕΝ έχει μπάνιο στη θάλασσα!
Η εκκλησία ήταν κλειστή όταν πήγαμε ήταν Κυριακή...Πανέμορφη είναι !!!!!!Το εσωτερικό της εκκλησίας ήθελα οπωσδήποτε να το επισκεφτώ. Από Δευτέρα έως Παρασκευή οι ώρες επίσκεψης είναι από 09:30 έως 16:30 και τα Σάββατα από τις 09:30 έως 12:30, με κόστος 10€, ενώ είναι κλειστό τις Κυριακές και τις αργίες.
Βλέπω καινούργιες προσθήκες στη πόλη !!! Απο τις φωτογραφίες σου νομίζω οτι το κτίριο ταιριάζει στη πόλη ως προς τα χρώματα. Not bad !Και το κοινοβούλιο είναι δημιουργία του Renzo Piano. Κατασκευάστηκε μεταξύ 2011 και 2015