Καλοκαίρι 2025

Elenaal

Member
Γεια σας . Ναι ναι το ξέρω , είναι νωρίς για τέτοιες συζητήσεις αλλά πρέπει να προγραμματίσουμε τις διακοπές μας από τώρα … θέλω τα φώτα σας γιατί έχω μπερδευτεί… Για φέτος θέλουμε ένα σχετικά ήρεμο νησί , με ωραίες παραλίες ,ωραια νερά, καλές τιμές , καλό φαγητό , όχι μεγάλο . Να ηρεμήσουμε λίγο γενικά .Να χαθούμε στα καταγάλανα νερά. Έχουμε 8 ημέρες τον Αύγουστο … Στην αρχή ψηνόμουν για καλυμνο (μακριά βέβαια )αλλά απογοητεύτηκα με κάποια σχόλια . Οπότε είμαστε σε νέα αναζήτηση….

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Γεια σας . Ναι ναι το ξέρω , είναι νωρίς για τέτοιες συζητήσεις αλλά πρέπει να προγραμματίσουμε τις διακοπές μας από τώρα … θέλω τα φώτα σας γιατί έχω μπερδευτεί… Για φέτος θέλουμε ένα σχετικά ήρεμο νησί , με ωραίες παραλίες ,ωραια νερά, καλές τιμές , καλό φαγητό , όχι μεγάλο . Να ηρεμήσουμε λίγο γενικά .Να χαθούμε στα καταγάλανα νερά. Έχουμε 8 ημέρες τον Αύγουστο … Στην αρχή ψηνόμουν για καλυμνο (μακριά βέβαια )αλλά απογοητεύτηκα με κάποια σχόλια . Οπότε είμαστε σε νέα αναζήτηση….
Δεν είναι καθόλου νωρίς, από τώρα πρέπει να οργανώνονται τα πράγματα νομίζω εγώ ειδικά στα τελευταία έτη, όχι πως δε παίζουν και προσφορές της τελευταίας στιγμής βέβαια.
Καλή η Κάλυμνος δε λέω, όμως μου φαίνονται αρκετές οι οκτώ ημέρες σ' αυτήν, αν και κάτι τέτοιο έχει να κάνει και με το είδος των διακοπών που ψάχνει καθένας.

Καλές τιμές, μικρό νησί, ωραία νερά, καλό φαγητό; Πολλά θεωρώ για να τα βρεις όλα μαζί σε ένα μέρος, ωστόσο καλά κάνεις και κοιτας προς Δωδεκάνησα ή Βόρειο Αιγαίο. Η Λέρος είναι αυτή που μου έρχεται πρώτη στο μυαλό που είναι και στο μέγεθος της Καλύμνου και έχει στοιχεία απ' όσα ψάχνετε. Αλήθεια γιατι δε κοιτάτε συνδυαστικά και τα δύο ή έστω παραπάνω από ένα νησί;

Elenaal

Member
Δεν είναι καθόλου νωρίς, από τώρα πρέπει να οργανώνονται τα πράγματα νομίζω εγώ ειδικά στα τελευταία έτη, όχι πως δε παίζουν και προσφορές της τελευταίας στιγμής βέβαια.
Καλή η Κάλυμνος δε λέω, όμως μου φαίνονται αρκετές οι οκτώ ημέρες σ' αυτήν, αν και κάτι τέτοιο έχει να κάνει και με το είδος των διακοπών που ψάχνει καθένας.

Καλές τιμές, μικρό νησί, ωραία νερά, καλό φαγητό; Πολλά θεωρώ για να τα βρεις όλα μαζί σε ένα μέρος, ωστόσο καλά κάνεις και κοιτας προς Δωδεκάνησα ή Βόρειο Αιγαίο. Η Λέρος είναι αυτή που μου έρχεται πρώτη στο μυαλό που είναι και στο μέγεθος της Καλύμνου και έχει στοιχεία απ' όσα ψάχνετε. Αλήθεια γιατι δε κοιτάτε συνδυαστικά και τα δύο ή έστω παραπάνω από ένα νησί;
Ωραία ιδέα . Θα το κοιτάξω Για δύο νησιά μαζί ωστόσο έψαχνα και κάτι λίγο πιο κοντά.

Last edited by a moderator:

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ωραία ιδέα . Θα το κοιτάξω Για δύο νησιά μαζί ωστόσο έψαχνα και κάτι λίγο πιο κοντά.
«Λίγο πιο κοντά» υποθέτω θα εννοείς στην Αττική. Σταθερή αξία σε όσα ψάχνεις χωρίς τις τέλειες θάλασσες είναι η Σύρος, από τα λίγα που κρατήσανε και τις τιμές σχετικά χαμηλά.

Επίσης αν ενδιαφέρουν οι Σποράδες, αναλόγου μεγέθους νησί είναι και καλή περίπτωση στα δικά μου μάτια είναι η Σκύρος, όμορφο, γραφικό, με καλές παραλίες και εξαιρετικό φαγητό. Με τις φθηνές πτήσεις που σχεδόν κάθε καλοκαίρι παίζουν, ίσως να αποτελεί μια επιλογή.

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρεϊνιόν
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Η Κρήτη τα έχει όλα, εκτός από το... μικρό. Φτηνά ακτοπλοϊκά (δεδομένης της απόστασης και σε σύγκριση με τις κοντινότερες Κυκλάδες), φαγητό 12άρι, παραλίες ό,τι θέλεις, ηρεμία ανάλογα με το μέρος το έχει και αυτό. Οι αποστάσεις είναι ένα θέμα.

Πολύ ωραίες παραλίες (είμαι της αμμουδιάς) και καλές τιμές έχει και η Λήμνος. Νησί όχι παραδομένο στον μαζικό τουρισμό, είχε και δωρεάν ξαπλώστρες αν σας αρέσει η οργανωμένη παραλία (εγώ είμαι της πετσέτας). Μόνο πρόβλημα το μακρινό ταξίδι αν δεν κατεβαίνετε από Μακεδονία / Θράκη.

Σκυρο και Κεφαλλονιά θα πρότεινα. Και σε σύγκριση με άλλα νησιά είναι και τα δύο αρκετά οικονομικα. Νωρίς δεν είναι καθόλου γιατι όσο περνάει ο καιρός, ειδικά για διαμονή, θα βρίσκεις μόνο πανάκριβα.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Πολύ ωραίες παραλίες (είμαι της αμμουδιάς) και καλές τιμές έχει και η Λήμνος. Νησί όχι παραδομένο στον μαζικό τουρισμό, είχε και δωρεάν ξαπλώστρες αν σας αρέσει η οργανωμένη παραλία (εγώ είμαι της πετσέτας). Μόνο πρόβλημα το μακρινό ταξίδι αν δεν κατεβαίνετε από Μακεδονία / Θράκη.
Ακριβώς έτσι, είναι μια εξαιρετική απ' όλες τις απόψεις επιλογή. Είναι μεγάλο νησί όμως κι έχει αποστάσεις, γι' αυτό δε το πρότεινα καν. Όσο για τη μετάβαση, είναι δίκοπο μαχαίρι, μιας και ακόμη και φθηνή πτήση να βρεις χρειάζεσαι οπωσδήποτε αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις σου.

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Προφανώς για να σκεφτείτε την Κάλυμνο κάτι- διόλου τυχαίο- σας έκανε κλικ. Προσωπικά μου ακούγεται ό, τι πρέπει για Αυγούστο που θέλετε και προσυπογράφω την ιδέα του ψηλου μας 😀για hopping σε γειτονικό νησί (Λέρος ή Λειψοι η γιατί όχι και διαμονή σε Ψεριμο). Ειλικρινά πιστεύω ότι δεν θα απογοητευτείτε

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Καλησπέρα σου,
πολυ καλα κανεις εαν απο τωρα μπορεις να προγραμματισεις τις διακοπες σου και κλεινεις ,σιγουρα τωρα θα βρεις τις ευκαιριες γιατι τα καλα και φτηνα φευγουν νωρις και οσο προς το καλοκαιρι απλα οι τιμες δηλητηριο.

8 μερες οντως για καποια νησια ειναι πολλες αλλα αν θες πραγματικα να χαλαρωσεις και να γινεις ενα με το νησι , ειναι μια χαρα

Αμεσως μου ηρθε στο μυαλο η Σιφνος και η Σεριφος,ηρεμα σε σχεση με αλλα Κυκλαδονησια (οσο μπορουν να ειναι και αυτα μην περιμενεις νεκρα), μικρες αποστασεις,πανεμορφα σοκακια (εδω ενας ποντος Σιφνο)εξαιρετικο φαγητο (ενας ποντος ακομα στη Σιφνο) και τιμιες παραλιες οχι ακριβως καταγαλανα αλλα μια χαρα (εδω ενας ποντος Σεριφος που εχει καλυτερες παραλιες).

Κουκλαρα θα ελεγα και ακρως ρομαντικη και η Φολεγανδρος τα εχει ολα αυτα και παραλιες και ας λενε οτι δεν εχει εμενα τα νερα της μου αρεσαν παρα πολυ,καποιες δυσβατες αλλα υπαρχει και η επιλογη με το καραβακι.Στο μονο που θα στο χαλασω ειναι οι τιμες ,στο φαγητο κατι θα βρεις νορμαλ να φας αλλα η διαμονη τσουζει ,χρονια προβλημα ακομα και πριν γινει ολο αυτο με τις Κυκλαδες και το ανεβασμα των τιμων.

Σε αυτα που θα σου γραψω τωρα δεν εχω παει ,μπορει να πει καποιος που γνωριζει,αλλα συμφωνα με αυτο που θες ισως νιωθω οτι θα σε ικανοποιουσαν και Κιμωλος και Αναφη ,που και μικρα ειναι και παραλιες καλες εχουν ειδικα η πρωτη.

Elenaal

Member
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας . Έκανα μια έρευνα σε Ψέριμο αλλά είναι πανάκριβη στα καταλύματα.η ιδέα Λερο - Καλυμνο ή Σκύρο μπορώ να πω με τράβηξε πολύ . Γενικά για φέτος θέλουμε ηρεμία , γαλάζιο και φαγητό …🤪

Teodoro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγ. Πετρούπολη & Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο & Route 66?..
ηρεμία , γαλάζιο και φαγητό …
Ε, μιλάμε για Σαμοθράκη τότε..
+πράσινο
+μπάνιο στις βάθρες, δημόσια και ιδιωτικά.
+όχι κάργα τουριστικό.

Elenaal

Member
Αν γνωρίζετε καταλύματα ή και σε ποιες περιοχές είναι αξίζει να μείνουμε ενημερώστε . Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.902
Μέλη
39.601
Νεότερο μέλος
pgarcia25

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom