thespyros
Banned
- Επόμενο Ταξίδι
- ισπανια ΜΑΔΡΙΤΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ
πολυ ομορφα ολα εκει
Μιας και είμαι απο εκεί και περνάω τα καλοκαίρια μου στα Σύβοτα, να ξέρεις οι παραλίες είναι πολλές, Μέγα Άμμος, Αγία Παρασκευή, Μικρή άμμος κ. άλλες αρκετές, αλλα έχουν βότσαλο αρκετό, για να μην πω και πέτρες. Που και που έχει και λίγη άμμο, κυρίως πιο μακριά από τη θάλασσα.Από χόρτα, nada, μέσα θάλασσα, κυρίως άμμος κ πέτρες. Έχουν και χώρο για ομπρελα, ποτε δεν είχα πρόβλημα να βρω να στήσω την ομπρέλα μου, εκτός από Μικρή Άμμο, που είναι μικρή η παραλία και πρέπει να πας κάπως νωρίς. Από παιδάκια νορμάλ πράγματα, συνήθως μαζεύονται στις άκρες της παραλιάς κιόλας, σαν τα φύκια, χε. Στην Πάργα οι παραλίες είναι κατώτερες, όχι άσχημες βέβαια.Στο θέμα μας τώρα...
Και γω αναποφάσιστος... (4ή5 νύχτες) Σϋβοτα, Πάργα ή πιο κάτω (Πρέβεζα-Λευκάδα); Θέλω παραλίες Ή μεγάλες με άμμο ή μικρές σε κολπίσκο, αλλά να μην έχει 50 prive ομπρέλες και 800 παιδάκια να παίζουν....(και γω έχω αλλά όχι μαζί μου... ). ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑ ΜΕΣΑ....ΜΟΝΟ ΑΜΜΟ. Βράδυ να έχει αρκετό τζερτζελέ, να μην είναι τάφος το μέρος. Βασικά θέλω να κλείσω κάπου ώστε να μην μας φαν τα χιλιόμετρα κάθε μέρα. Γενικά πιο μέρος σου θυμίζει πιό έντονα ότι είσαι σε νησί καλοκαίρι;
Τελικά την έκανα τη βόλτα στους Παξούς... και ήταν υπέροχα! Το κόστος για να είμαι ακριβής ήταν απο 15-30 ευρώ το άτομο. Ανάλογα με την εκδρομή που διάλεγες αλλά και το καραβάκι. Εγω έκανα την πιο μεγάλη που γίνεται καθε Τρίτη και Πέμπτη (Παξοί Αντιπαξοι σπηλιές) με το πιο μεγάλο καραβάκι Vicky II και κόστισε 30 ευρώ/άτομο. Ξεκινάς στις 10:00 και επιστρέφεις στις 18:15 περίπου.ΤΟ Μονο που σου λεω ειναι τοι ειναι πανακριβα εχει απο Παργα ν49ε
υπάρχει μόνο μία εταιρία που οργανώνει εκδρομές; συγκεκριμένα με ενδιαφέρει αν υπάρχει καμία άλλη για την μεγαλύτερη βόλτα (δεν μας βολεύουν ουτε Τρίτη ούτε Πέμπτη)..Τελικά την έκανα τη βόλτα στους Παξούς... και ήταν υπέροχα! Το κόστος για να είμαι ακριβής ήταν απο 15-30 ευρώ το άτομο. Ανάλογα με την εκδρομή που διάλεγες αλλά και το καραβάκι. Εγω έκανα την πιο μεγάλη που γίνεται καθε Τρίτη και Πέμπτη (Παξοί Αντιπαξοι σπηλιές) με το πιο μεγάλο καραβάκι Vicky II και κόστισε 30 ευρώ/άτομο. Ξεκινάς στις 10:00 και επιστρέφεις στις 18:15 περίπου.
Κοίταξε η διαφορά δεν είναι μεγάλη στις εκδρομές. Απλως την Τρίτη και την Πέμπτη (30 ευρώ) το καραβάκι σταματάει σε περισσότερα μέρη. Κατά τα άλλα κάθε μερα γίνονται εκδρομές(25 ευρώ) Παξους-Αντιπαξους σπηλιές. Διαλέγεις με ποιο καραβάκι θες να πας και το κανονίζεις. Τα λίγο μικροτέρα καραβάκια(15-20 ευρώ) επειδή είναι φτηνότερα έχουν πολύ κόσμο.υπάρχει μόνο μία εταιρία που οργανώνει εκδρομές; συγκεκριμένα με ενδιαφέρει αν υπάρχει καμία άλλη για την μεγαλύτερη βόλτα (δεν μας βολεύουν ουτε Τρίτη ούτε Πέμπτη)..
ευχαριστώ!