Γειά σας και απο μένα . Κοιτάμε και εμείς για παρόμοιες διακοπές, διότι με τρία μικρά παιδιά μόνο για χαλάρωση είμαστε...Συνάδελφε dik-7 (εγώ με 2 λίγο μεγαλύτερα μωρά) θα σου πώ τις επιλογές που έκανα τα 3 τελευταία χρόνια. Τ0 2007 (με 9 μηνών μωρό) πήγα στη Λευκάδα στο www.roudabay.gr σ'εναν όρμο της Λευκάδας νότια, σχετικά απομονωμένα με 2-3 ταβερνούλες και λίγα σπίτια. Η παραλία είναι υπέροχη, με βοτσαλάκι και τα διαμερισματάκια φανταστικά με κουζίνα μέσα. Πηγαίναμε στη ταβέρνα δίπλα και πεταγόμουν στο δωμάτιο να φτιάξω το γάλα. Ησυχη περιοχή για να καροτσάρεις. Το 2008 πήγα στο Πεταλίδι (Sunrise). Δεν θα στο συνιστούσα. Η παραλία δεν είναι καλή και δεν αξίζει κάτι το ιδιαίτερο. Πέρυσι με 2 (1 και 2,5 ετών) πήγαμε στο AKS Porto Heli. Hταν φανταστικά. Για μπάνιο στη Χηνίτσα (σ' αυτό σου συνιστώ να μείνεις αν πας, που έχει τη θάλασσα από κάτω) και βόλτες στο Πόρτο Χέλι. Η κουμπάρα μου στη Χηνίτσα είχε δώσει τα κρέατα του μωρού στο ξενοδοχείο και ετοίμασε 2 φορές το φαγητό στο δωμάτιο. Γενικά η ευρύτερη περιοχή του Πορτο Χελίου ενδείκνυται για τέτοιες διακοπές. Θα σου προτείνω 2 μέρη που έχουν πάει δικοί μου, δεν τα έχω επισκεφτεί και τα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά για μένα φέτος αλλά τελικά λέω να κινηθώ προς Ζάκυνθο. www.lepitsa-sunset.gr είναι κοντά στη Κοιλάδα και www.makisinn.com στην Ερμιόνη. Αυτά και καλές διακοπές με το νινί σας!!!
Sugar τι πληροφορίες έχεις για το lepitsa-sunset και το makis inn (θάλασσα , δωμάτια και φαγητό);