Orfeasraf
Member
Ban στον Yorgos, δε συνάδει με τη φιλοσοφία των υπολοίπων, δεν μπορεί να υπάρχει τέτοιο άτομο εδώ μέσα
Μάλλον κοιτάς τα γρήγορα speedrunner κτλ. Κλείσε με το συμβατικό (zante ferries) και θα σου έρθει γύρω στα 200€Το θέμα είναι πως έχω τονίσει πολλάκις ότι έχουμε κλίσει πριν το Πάσχα. Το θέμα δεν ειναι το ξενοδοχείο αλλά οι πραγματικα γελοιες τιμές ακτοπλοϊκών. Ξενοδοχείο είτε με την μια είτε με την άλλη βρίσκεις..ολοι βολεύονται. Πως να πας όμως? Κολυμπώντας?
Πράγματι η τιμή βγαίνει 213,50€ εξαιρετική η βοήθεια σου! Ευχαριστούμε πολύ! Τώρα μάλισταΜάλλον κοιτάς τα γρήγορα speedrunner κτλ. Κλείσε με το συμβατικό (zante ferries) και θα σου έρθει γύρω στα 200€
http://zanteferries.gr/
Και το airtickets δείχνει τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια με τιμές.Οσο για τα ακτοπλοικα έχει βγει ένα site που δειχνει τιμές κ δρομολόγια από όλες τις εταιρίες (κάτι -σαν- το skyscanner) Και προσωπικά με βοήθησε πολύ γιατί δειχνει ολες τις επιλογές από εταιρίες κατι που δεν εχω ξαναδει ως τώρα. ferryhopper κάπως έτσι λέγεται!
Και το Viva δεν το κάνει αυτό ?Και το airtickets δείχνει τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια με τιμές.
Α ευχαριστώ δεν το ήξερα. ίσως γιατί ποτέ δεν έμπαινα μεμονομένα σε τέτοιες σελίδες και δεν ήξερα ότι έχουν τέτοιες επιλογές! (άντε πέρα από το viva) Το άλλο που ανέφερα το ειδα σε κάτι ποστ κ πρεπει να ειναι εντελως καινουριο. Μου άρεσε κ ειπα να το αναφερω!Και το airtickets δείχνει τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια με τιμές.
Ναι, δεν το είχα υπ οψην. Βέβαια εχει κάποιες ανακρίβειες, πχ το δρομολόγιο 1615 από Ραφήνα το δινει να γίνεται με το Andros Jet ενω στην πραγματικότητα γίνεται απο το Naxos Jet, λεπτομέρεια βέβαια...Και το Viva δεν το κάνει αυτό ?