• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καλησπερα

anthonymvb

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΑργεντινηΙαπωνια ΓαλΠολυν
Καλησπερα σε ολους

Μολις ειδα οτι υπαρχει στο διαδικτυο χωρος σαν και αυτον δεν υπηρχε περιπτωση να μην κολλησω!

Χαιρομαι πολυ που ειναι συγκεντρωμενα τοσα ατομα που μοιραζονται το ιδιο παθος με εμενα: Τα ταξιδια!

Στα 20ς μου ταξιδεψα πολυ Ευρωπη και Αιγυπτο , ΝΥ,Μαιαμι, Μεξικο!
τωρα που μπαινουμε στα 30ς σιγα σιγα ,ειναι καιρος για πιο xtreme ταξιδια!

: )

Λογω γνωσης ισπανικων θελω να ταξιδεψω πολυ Λατινικη Αμερικη!
Αργεντινη, Βραζιλια, Κουβα οπωσδηποτε

Παραλληλα άπο-ανατολη και ινδοκινα ειναι και αυτα προτεραιοτητες.
Εννοειται οτι θελω να παω ΠΑΝΤΟΥ καποια στιγμη αλλα ορισμενα μερη με ελκυουν περισσοτερο.

Εννοειται οτι κολλησα με τις ιστοριες σας και τις διαβαζω εδω και 2 μερες. Θελω να τις διαβασω ΟΛΕΣ!

Πιστευω οτι το ταξιδι δεν πρεπει να ειναι καρτποσταλ αλλα να εχει και περιπετεια! :cool:

Vivianaki

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Πραγματοποιήθηκε :D
Καλώς ήρθες Anthony!!Σου εύχομαι να πραγματοποιήσεις σύντομα τα ταξίδια που έχεις ως στόχο,αλλά και πολλά άλλα!!

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Καλώς ήρθες και καλή παραμονή στο φόρουμ...για να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας!

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Καλώς όρισες!!σου εύχομαι να γυρίσεις όλο τον κόσμο!
Εδω πράγματι πιστεύω ότι θα κολλήσεις!,μιά και έχεις κάνει αρκετά ωραία και μακρυνά ταξίδια ετοίμαζε σιγά -σιγά καμιά ιστορία να μας καταθέσεις...
Καλή συνέχεια!

anthonymvb

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καλώς όρισες!!σου εύχομαι να γυρίσεις όλο τον κόσμο!
Εδω πράγματι πιστεύω ότι θα κολλήσεις!,μιά και έχεις κάνει αρκετά ωραία και μακρυνά ταξίδια ετοίμαζε σιγά -σιγά καμιά ιστορία να μας καταθέσεις...
Καλή συνέχεια!
Οκ romantic woman

Θα κανω αρχη με Μεξικό. ; )
Μπορει να ηταν το 2005 αλλα ηταν 13 μερες που τις ειχα ζησει πολυ εντονα και σε ranking το κατατασσω στο 1 απο αυτα που μεχρι τωρα εχω κανει.

Πιστευω μεχρι την πεμπτη θα εχω βρει χρονο να ανεβασω story και φωτογραφεις!

βεβαια δεν θα υπαρχει ... καν συγκριση με κατι εξιστορησεις- αφηγηματα που εχω δει στα travel stories :p!!

varioAthens

Member
Kαλωσόρισες anthonymvb!!! :)
Εντυπωσιακός χάρτης δεδσομένου ότι τώρα μπαίνεις στα 30's!
Για Μεξικό γράψε οπωσδήποτε, είναι από τους πολυαγαπημένους μελλοντικούς προορισμούς!

eleni70

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
καλως ηρθες αντωνη...σου ευχομαι ο,τι ταξιδι τραβαει η ψυχουλα σου να το πραγματοποιεις κ να περνας παντα τελεια...
περιμενω κ εγω ιστορια απο μεξικο...

anthonymvb

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παιδια προσπαθω να ανεβασω το 1ο μερος της ιστοριας που θελω αλλα δε με αφηνει:
Μήνυμα vBulletin
anthonymvb, δεν σας επιτρέπεται η πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για έναν από τους παρακάτω λόγους:
  1. Ο λογαριασμός σας ίσως δε διαθέτει τα προνόμια που απαιτούνται για να έχετε πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Μήπως προσπαθείτε να επεξεργαστείτε το μήνυμα κάποιου άλλου χρήστη, να αποκτήσετε πρόσβαση σε χαρακτηριστικά των διαχειριστών ή ενός άλλου συστήματος προνομίων;
  2. Αν προσπαθείτε να καταχωρήσετε μήνυμα στο forum κάποιου Δημόσιου Γκρουπ, θα πρέπει να γίνετε μέλος σε αυτό το γκρουπ πριν μπορέσετε να γράψετε.
  3. Αν προσπαθείτε να ξεκινήσετε μια Ταξιδιωτική Ιστορία, τότε πρέπει να το κάνετε στην ενότητα "Ταξιδιωτικές Ιστορίες υπό εξέλιξη".

κανω κατι λαθος???

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou