• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καλησπέρα

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Καλησπέρα σε όλους..τώρα κοιτάω να μάθω πως λειτουργεί το forum και ψάχνω να δω από που ανεβάζω και γω τις ιστορίες για τα ταξίδια που εχω κανει

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς ήρθες!σιγά σιγά θα τ ανακαλύψεις όλα...για συγγραφή μπαίνεις στο " περί travellstories.gr",θα δείς θέμα με οδηγίες για συγγραφή ταξιδ.ιστοριών,....διάβασε σχετικά και ό,τι άλλη απορία έχεις εδώ είμαστε...

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Nάσαι καλά και μή διστάσεις να μας ρωτήσεις και πάλι γιατί ίσως μπερδευτείς λιγάκι,...το πιό δύσκολο σημείο είναι να βάλεις φωτογραφίες στην ιστορία,ενώ το να γράψεις μια ιστορία ειδικά όταν αποφασίσεις να τη γράψεις κατ ευθείαν (και οχι να τη μεταφέρεις από αλλού)είναι εύκολο.
Απλά όταν γράφεις κατ ευθείαν υπάρχει ο κίνδυνος να...κολλήσει το κομπιούτερ και να χαθεί το κείμενο,πολλές φορές συμβαίνει,γι αυτό εκ πείρας προτείνω μικρά κείμενα κάθε φορά και τα στέλνεις σε δόσεις:haha:
Καλά ταξίδια σου εύχομαι!

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Eεεε πάντως κάτι που να λέει περί travelstories.gr δεν έχω βρει ακόμα

Kamarado

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελβετία σου έρχομαι......
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα
Καλως ηρθες και απο εμενα. Κι εγω ειμαι σχετικα καινουργια και ακομα μαθαινω...... Καλα μας ταξιδια λοιπον σε ολους :)

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
τώρα εδώ που μιλάμε είμαστε στο ...τόπικ" νέα μέλη"που μπήκες προφανώς κάνοντας κλικ στη λέξη φόρουμ ,άλλα τόπικ είναι "περί ταξιδίων","ταξιδ.επίκαιρα"κλπ και πιο κάτω"περί του travelstories.gr"

coccobill

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σανγκρι-Λα
Μην αγχωνεσαι.. ολοι ετσι ξεκιναμε. Θελει απλα αρκετο διαβασμα στην αρχη για να μαθεις τα know-how και να δεις τι ιστοριες εχουν γραφει.
Καλη αρχη.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καλως ορισες κα καλα σου ταξιδια! Σιγα σιγα θα τα μαθεις ολα τα κατατοπια εδω μεσα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom