Καλησπέρα σε όλους!

EviΤ

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Αρχικά θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τη δημιουργία και τη συντήρηση αυτού του site που, παρόλο που δεν ήμουν μέλος ως τώρα, μου έχει δώσει τόσο σημαντικές πληροφορίες για ένα σωρό μέρη.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε όλους σας!!

Θα ήθελα στη συνέχεια να ζητήσω την πολύτιμη βοήθειά σας για το επόμενο ταξίδι μου, που είναι η Κούβα. Όπως έχουμε παρατηρήσει με τον άντρα μου, η Κούβα αλλάζει τόσο δραματικά τα τελευταία χρόνια που πολλά από όσα διαβάζω στις ιστορίες σας, όπως είναι λογικό, δεν ισχύουν πια... Αρχικά έχει ακριβύνει πολύ, λόγω αλλαγής της ισοτιμίας μέσα στο έτος, πράγμα που μας αλλάζει αρκετά τα δεδομένα για το επερχόμενο ταξίδι μας. Οποιαδήποτε πληροφορία γνωρίζετε που ανταποκρίνεται στα σημερινά δεδομένα θα μπορούσε να μας φανεί εξαιρετικά βοηθητική! Από το θέμα της οικονομικής διαμονής, μέχρι την ενοικίαση-οδήγηση αυτοκινήτου και τα προβλήματα που μπορεί αυτή να μας δημιουργήσει!

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και... καλώς σας βρήκα!!!
 

emouli

Member
Μηνύματα
1.239
Likes
3.531
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;

EviΤ

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Καλώς ήρθες και καλά ταξίδια να 'χεις! Εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω στα της Κούβας όμως καλύτερα να θέσεις τις ερωτήσεις σου σε κάποιο σχετικό θρεντ (πχ σ' αυτό http://www.travelstories.gr/community/threads/Χρειάζομαι-βοήθεια-για-Κούβα.51536/) ώστε να σου απαντήσουν οι γνωρίζοντες.
Ναι το είδα! Σε ευχαριστώ πολύ!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.558
Μηνύματα
901.293
Μέλη
39.295
Νεότερο μέλος
Τζωρτζίνα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom