1 Φεβρουαρίου 2011 #1 A apostolos New Member Μηνύματα 1 Likes 0 Επόμενο Ταξίδι Nordkapp Ταξίδι-Όνειρο Νότια Αμερική Καλησπερίζω την υπέροχη παρέα σας και δίνω πολλά συγχαρητήρια στους υπεύθυνους αυτής της κίνησης! Μπράβο παιδιά!Θα τα λέμε από εδώ και πέρα και μακάρι να βοηθήσω κι εγώ με τις εμπειρίες μου!
Καλησπερίζω την υπέροχη παρέα σας και δίνω πολλά συγχαρητήρια στους υπεύθυνους αυτής της κίνησης! Μπράβο παιδιά!Θα τα λέμε από εδώ και πέρα και μακάρι να βοηθήσω κι εγώ με τις εμπειρίες μου!
1 Φεβρουαρίου 2011 #2 ioanna balla Member Μηνύματα 1.355 Likes 565 Επόμενο Ταξίδι geneva!!! Ταξίδι-Όνειρο αμερική γειά σου απόστολε απο τα όμορφα Τρίκαλα...ειμαστε και κοντο πατριώτες.
1 Φεβρουαρίου 2011 #3 KLEOPATRA Member Μηνύματα 5.870 Likes 2.265 Ταξίδι-Όνειρο Ειρηνικος ..παντου Καλησπερα Αποστολε και καλως ηρθες! Εχεις ωραια μερη κοντα στα Τρικαλα ...Μετεωρα,Ελατη ..Περτουλι..τα εχουμε τιμησει ουκ ολιγες φορες.
Καλησπερα Αποστολε και καλως ηρθες! Εχεις ωραια μερη κοντα στα Τρικαλα ...Μετεωρα,Ελατη ..Περτουλι..τα εχουμε τιμησει ουκ ολιγες φορες.
2 Φεβρουαρίου 2011 #4 Giristroula Member Μηνύματα 723 Likes 348 Επόμενο Ταξίδι κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ Ταξίδι-Όνειρο Κίνα, Ιαπωνία Καλώς ήρθες...χρωμάτισε και το χάρτη σου, για να μαθαίνουμε!
3 Φεβρουαρίου 2011 #5 kon_gav Member Μηνύματα 450 Likes 51 Επόμενο Ταξίδι Ιταλία! Ταξίδι-Όνειρο όλος ο πλανήτης ΓΗ ! Καλώς μας όρισες Απόστολε!