27 Ιουνίου 2012 #1 M martha 7 New Member Μηνύματα 2 Likes 0 καλημερα!!ειμαι νεοπας και δεν εχω και ιδεα απο φορουμ...:roll: Ελπιζω να μην χαθω!! Διαβαζω χρονια τις υπεροχες ιστοριες σας αλλα δεν ειχα τα κουραγια να γινω μελος.Να μαι λοιπον!!
καλημερα!!ειμαι νεοπας και δεν εχω και ιδεα απο φορουμ...:roll: Ελπιζω να μην χαθω!! Διαβαζω χρονια τις υπεροχες ιστοριες σας αλλα δεν ειχα τα κουραγια να γινω μελος.Να μαι λοιπον!!
27 Ιουνίου 2012 #2 maxoula Member Μηνύματα 225 Likes 266 Ταξίδι-Όνειρο Νέα Υόρκη ξανά και ξανά Καλώς ήρθες στην παρέα και καλά κουράγια Μην αγχώνεσαι το forum είναι πανεύκολο
27 Ιουνίου 2012 #4 anny Member Μηνύματα 3.423 Likes 1.792 Επόμενο Ταξίδι Ιστρια Ταξίδι-Όνειρο γύρος του κόσμου Με λίγο διάβασμα και αρκετή εξάσκηση, θα μάθεις τα κατατόπια. Για μια πρώτη βοήθεια δες εδώ: Το Ελληνικό Forum για Ταξίδια - TravelStories Tour http://www.travelstories.gr/%ED%DD%...-%E3%E9%E1-%F4%E1-%ED%DD%E1-%EC%DD%EB%E7.html
Με λίγο διάβασμα και αρκετή εξάσκηση, θα μάθεις τα κατατόπια. Για μια πρώτη βοήθεια δες εδώ: Το Ελληνικό Forum για Ταξίδια - TravelStories Tour http://www.travelstories.gr/%ED%DD%...-%E3%E9%E1-%F4%E1-%ED%DD%E1-%EC%DD%EB%E7.html
27 Ιουνίου 2012 #5 makisg Member Μηνύματα 4.931 Likes 16.820 Επόμενο Ταξίδι Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο. Ταξίδι-Όνειρο Νησιά Φίτζι καλώς όρισες στη παρέα μας.
27 Ιουνίου 2012 #6 M martha 7 New Member Μηνύματα 2 Likes 0 Ευχαριστω πολυ!!!Θα επιστρεψω λιγο πιο διαβασμενη και φοθλ στις ερωτησεις!!!
27 Ιουνίου 2012 #7 ANNA-PANOS Member Μηνύματα 2.021 Likes 2.393 Επόμενο Ταξίδι ........................ Ταξίδι-Όνειρο Τώρα, απλά ένα ταξίδι... Καλως ηρθες και απο εμας.
28 Ιουνίου 2012 #8 thimios8663 Member Μηνύματα 435 Likes 130 Επόμενο Ταξίδι Ρουμανία-Σερβία Ταξίδι-Όνειρο Ινδία martha 7 said: αλλα δεν ειχα τα κουραγια να γινω μελος κλικ για όλη την παράθεση... H αληθεια ειναι οτι θες αρκετα κουραγια για το συγκεκριμενο forum!Το τι εννοω θα το καταλαβεις αμεσα Καλως ορισες λοιπον !!!
martha 7 said: αλλα δεν ειχα τα κουραγια να γινω μελος κλικ για όλη την παράθεση... H αληθεια ειναι οτι θες αρκετα κουραγια για το συγκεκριμενο forum!Το τι εννοω θα το καταλαβεις αμεσα Καλως ορισες λοιπον !!!
3 Ιουλίου 2012 #9 Varg83 Member Μηνύματα 133 Likes 73 Επόμενο Ταξίδι Βέλγιο Ταξίδι-Όνειρο Αυστραλια-Νεα Ζηλανδια καλως ηρθες !!!!
4 Ιουλίου 2012 #10 M Manolito Member Μηνύματα 8 Likes 1 Επόμενο Ταξίδι βενεζουέλα Ταξίδι-Όνειρο καραιβική καλώς ήρθες και καλά ταξίδια!