• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καλημέρα στην όμορφη παρέα!!!

TanBen

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Eurodisney
Ταξίδι-Όνειρο
Σρι Λάνκα
Γεια σας κι από μένα!!!! Παρακολουθώ τις συζητήσεις σας και τα οδοιπορικά σας καιρό τώρα αλλά δεν είχα αξιωθεί να κάνω εγγραφή! Με αφορμή λοιπόν τον προγραμματισμό του φετινού καλοκαιριού....να μαι κι εγω για να σας ρωτάω και μερικά πραγματά κατά καιρούς!
Πρωτη μου ερώτηση παιδιά.....διακοπές τον Αυγουστο για 6 μέρες στη λίμνη Πλαστηρα. Λεει για τοσο πολύ;; Και θα ειναι μαζί μας και η κορη μας που είναι τριών. Θα εχει πραγματα να κάνει ή θα κοψει φλέβα το μικρό;;;

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
καλως ηλθες στη παρεα.. για τη λιμνη γνωριζω ελαχιστα αλλα θα σε ενημερωσουν οι ειδικοι..

fotast

Member
:welcome2:

Δεν είμαι ειδικός στην Λίμνη αλλά νομίζω ότι είναι πολλές μέρες.Εκτός αν κάνετε και εκδρομές κάθε μέρα.Αντέχει η μικρή;

TanBen

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Eurodisney
Ταξίδι-Όνειρο
Σρι Λάνκα
Μμμμμ.....για εκδρομες λεμε να τις κανουμε μετα γιατι μετα τη Λιμνη θα ανεβουμε Ελατη οπου θα μας φιλοξενησουν κατι φιλοι και θα μας γυρισουν στα περιξ!. Για να μην μαζεψουμε και πολλα χιλιομετρα (και τα παιξει η μικρη!) λεγαμε καπου να αραξουμε λιγο....

Και σας ευχαριστω πολυ!!!!!☺☺☺

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie