• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καλημέρα πέρα για πέρα...

Οσο κι αν προσπάθησα δεν πήρα πειστική απάντηση στο ερώτημα: Υπάρχουν λεωφορεία από Αλεξανδρούπολή για Κωνσταντινούπολη? Δηλαδή να πάω από Αθήνα μέχρι Αλεξανδρούπολη με το ΚΤΕΛ και έπειτα από εκεί να φτάσω στην Πόλη? Το σκέφτομαι αυτό, καθώς έχω ακούσει τα τέρατα γι αυτή την πόλη. Οσοι έχουν πάει λίγες μέρες, δεν πρόλαβαν να τα δουν όλα, κι όλοι γενικά λένε ότι, όσες μέρες κι αν πας, δεν φτάνουν για να την ευχαριστηθείς. Επομένως, το να προγραμματίσω από τώρα αεροπορικά με επιστροφή, μου φαίνεται δεσμευτικό. Ισως δεν προλάβω να τα δω και υποχρεωθώ να φύγω. Ενώ με αυτή τη σκέψη, μπορώ να καθήσω όσο θέλω, και να φύγω όποτε θέλω. Ε?

8avos

Member
Απ όσο ξέρω γραφείο στη Θεσσαλονίκη έχει δρομολόγια από Πέμπτη έως Κυριακή. Μουζενιδης. Επικοινωνήστε μαζί του για λεπτομέρειες.

Rebequita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
Παλαιότερα στο forum ειχε γραφτει αυτο:
Από την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου ξεκινούν τα καθημερινά δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Κωνσταντινούπολη και Κωνσταντινούπολη - Θεσσαλονίκη που καθιερώνουν ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός «Ζορπίδη»και ο τουρκικός Ταξιδιωτικός Οργανισμός «ULUSOY».Τα δρομολόγια θα ξεκινούν από τη Θεσσαλονίκη και την Κωνσταντινούπολη στις 9 κάθε βράδυ και θα βρίσκονται στον προορισμό τους στις 7 το επόμενο πρωί, με ενδιάμεσες στάσεις στις πόλεις που βρίσκονται πάνω στον άξονα που συνδέει την αφετηρία και τον τερματισμό. Κόστος 80€
Έλεγξε το

chrgkoutz

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Δάση Βόρειου Καναδά
Δικη μου προταση,να πας με οργανωμενο πρακτορειο,διοτι οπως με ολες οι μεγαλουπολεις διατρεχεις τον κινδυνο να μην πας,σε οσα σημεια θα επρεπε, ή και αν πας,να μην μπορεσεις να τα αξιολογησεις σωστα,οπως κανουν οι επαγγελματιες ξεναγοι,που αναλυουν καθε πτυχη ενος αξιοθεατου (πχ σκεψου να επισκεφτεις και απλα να τριγυριζεις μονος την Αγια Σοφια).
Απο την αλλη αποψη,εφοσον προετοιμαστεις-διαβασεις πολυ και σωστα,μπορεις να περιηγηθεις και μονος σου την Πολη, αλλα πιστευω οτι θα δυσκολευτεις και θα πληρωσεις περισσοτερο τις μετακινησεις σου,καθως τα ΜΜΜ δεν ειναι το δυνατο σημειο της Κων/λης.
Οπως και ναχει ενα ταξιδι ειναι παντα πηγη συγκινησεων και σου ευχομαι να περασεις υπεροχα.:xalara:

interted

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Γιατί να μην πας με το λεωφορείο που ξεκινάει από Αθήνα (βλέπε link του επάνω post); Θες να δεις και την Αλεξανδρούπολή; Όντως είναι καλή φάση να έχεις ανοιχτή την επιστροφή σου .

pxanth

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Από Θεσσαλονίκη ξεκινάει το Metro-Turizm και περνάει από όλες τις πόλεις που αναφέρονται στο λινκ που έδωσα.

interted

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Αμα κάνεις όμως κλικ στα δρομολόγια το Metro-Turizm έχει και από Αθήνα :)

pxanth

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Α ναι, σόρυ, τώρα το είδα... υπάρχει και στην αρχική σελίδα :rolleyes:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651