Έχω μείνει στο Erreka-Alde hotela στο χωριό El Regato, 12 χμ έξω από την πόλη ακριβώς λόγου κόστους. Είχαμε αυτοκίνητο αλλά είχα προσέξει ότι υπήρχε λεωφορείο από το χωριό για την πόλη. Έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο λεωφορείο πήγαινε στο Barakaldo και από με μετρό έφτανες στο κέντρο του Μπιλμπάο.Kαλησπέρα! Θα μείνουμε 3 μέρες στο Μπιλμπάο και βλέπω ότι είναι αρκετά τσιμπημένη η διαμονή , ακόμη και μέσω airbnb. Μήπως γνωρίζεις αν υπάρχουν προάστια ή ακόμη και χωριά κοντά σε δημόσια συγκοινωνία για την πόλη που να είναι πιο οικονομικά;
Eυχαριστώ πολύ!Έχω μείνει στο Erreka-Alde hotela στο χωριό El Regato, 12 χμ έξω από την πόλη ακριβώς λόγου κόστους. Είχαμε αυτοκίνητο αλλά είχα προσέξει ότι υπήρχε λεωφορείο από το χωριό για την πόλη. Έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο λεωφορείο πήγαινε στο Barakaldo και από με μετρό έφτανες στο κέντρο του Μπιλμπάο.
Και εμείς θα πάμε για 3 μέρες στο ibis έκλεισα σωμάτιο σε καλή τιμή .
Τα ίδια σκεφτόμαστε Αφού την ίδια πτήση έχουμε επιλέξει .Το ibis επίσης μπορείς να το κλείσεις μέσα από την επίσημη σελίδα με καλύτερη τιμή .Καλησπέρα
επιβεβαιώνω και εγώ για το ibis
είχε μακράν την καλύτερη τιμή και πολύ κεντρικό….
επιπλέον έχει και early check in δεδομένου ότι η πτήση της volotea φτάνει πολύ νωρίς το πρωί. γνωρίζουμε πως θα πάμε με ΜΜΜ με τον συντομότερο τρόπο Σαν Σεμπαστιαν ημερήσια;;;