Ensanche να πάτε για pintxos and tempranillo!Καλησπέρα στην όμορφη παρέα
Έχουμε κλείσει για Μπιλμπαο 5/4 για 5 μέρες ξέρει κανείς να μου πει καιρό ;επίσης τι θα προτείνατε να δούμε οπωσδηποτε καθώς και καλά μέρη για φαγητό local η κάτι που πρέπει οπωσδηποτε να δοκιμάσουμε ;;
Ευχαριστώ πολύ!!
Αφού γυρίσατε δώστε καμία πληροφορία και σε μας που φέυγουμε προσεχώς.Καλησπέρα στην όμορφη παρέα
Έχουμε κλείσει για Μπιλμπαο 5/4 για 5 μέρες ξέρει κανείς να μου πει καιρό ;επίσης τι θα προτείνατε να δούμε οπωσδηποτε καθώς και καλά μέρη για φαγητό local η κάτι που πρέπει οπωσδηποτε να δοκιμάσουμε ;;
Ευχαριστώ πολύ!!
Ερχόμαστε τον Αύγουστο για 2 μέρες Μπιλπάο και 2 Σαν Σεμπάστιαν. Τι έχετε να προτείνετε? Μετά θα πάμε 4 μέρες ΜαδρίτηΚαλώς σας βρήκα, όλους, και κυρίως εσένα, Κύριε Τίποτα! Να μας έρθεις, κάνω tour στα Ελληνικά μέσω της πλατφόρμας του GuruWalk. Για ότι χρειαστείς, στείλε μου μήνυμα. Μπορώ να σου προτείνω φθηνά και πολύ καλά ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης. Θα πάθεις έρωτα με τη Χώρα των Βάσκων, χωρίς υπερβολές.
Εμείς κάναμε τουρ το εναλλακτικό τουρ με τη Σουζάνα στο Μπιλμπάο και ήταν πολύ ωραια. Σας το προτείνω!Ερχόμαστε τον Αύγουστο για 2 μέρες Μπιλπάο και 2 Σαν Σεμπάστιαν. Τι έχετε να προτείνετε? Μετά θα πάμε 4 μέρες Μαδρίτη
Μας ενδιαφέρει ξενάγηση στα ελληνικά στο Μπιλμπάο 16-18/8Καλημέρα σε όλους τους φανατικούς των ταξιδιών. Είμαι νέο μέλος, ονομάζομαι Σουζάνα Κοτσάμπαση, και μένω στο Bilbao, στη Βόρεια Ισπανία, εδώ και τρία χρόνια. Πριν πάω στο Bilbao, έμενα στη Sevilla.
Σκοπός της εγγραφής μου στο travelstories.gr είναι να σας γνωρίσω την πόλη μου, το πανέμορφο Bilbao, καθώς και την Χώρα των Βάσκων. Για ότι πληροφορίες χρειαστείτε, μπορείτε να με ρωτήσετε. Θα χαρώ να σας τις απαντήσω.
Καλά ταξίδια με πολλή φαντασία για όλους.