• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καλά ταξίδια σε όλους

stavroula

Member
Γειά σε όλους στην κοινότητα.Δεν έχω πολλές εμπειρείες απο ταξίδια ,ιδιαίτερα σε αυτά του εξωτερικού αλλά έχω αρχίσει να έθίζομαι σε αυτά και απο τώρα σκέφτομαι και ψάχνω για το επόμενο μεγάλο ταξίδι στο Βερολίνο και θελω βοήθεια απο τους παλιότερους ταξιδευτες:roll: πείτε μου λοιπόν όσοι ξέρετε φίλοι μου ποιό είναι πιο όμορφο το ανατολικό ή το δυτικό Βερολίνο: πιο εύκολα προσβάσιμο: Το φαγητό ακριβό ήφθηνό και γενικά αν έχετε κάποιοι παραπάνω πληροφορίες τις περιμένω με ανυπομονησία να κάνω το πλάνο μου . παρεπιπτώντος όποιος θελει πληροφορίες για διαμερίσματα στο Άμστερνταμ που πήγα πρόσφατα ΄εχω να του δώσω διευθύνσεις απο υπέροχα διαμερίσματα να ξέρετε συμφέρουν πολύ !:clap:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Σταυρούλα καλώς όρισες!κάνοντας μια αναζήτηση για Βερολίνο θα βρείς πληροφορίες...
εννοείται ότι το Ανατολικό είναι το πιο όμορφο!
καλά ταξίδια σου εύχομαι και καλά να περάσεις στο Βερολίνο!

CellarDoor

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κρήτη;
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Κορνουάλη
Καλωσήρθες! Είναι πολύ εύκολες οι μετακινήσεις με το S-Bahn (υπέργειος σιδηρόδρομος) ή το U-Bahn (υπόγειος), δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Το Ανατολικό είναι πιο ενδιαφέρον. Και ειδικά η περιοχή Prenzlauer Berg με ένα σωρό μικρά μαγαζάκια και καφέ. Οπωσδήποτε να πας για φαγητό στο Due Forni (Schönhauser Allee 12), είναι πολύ φθηνό. Μέσα είναι διακοσμημένο με αφίσες από συγκροτήματα, συναυλίες, ταινίες και το έχουν κάτι παλαβοί Ιταλοί. Γίνεται χαμός συνήθως. Αν δε βρέχει να κάτσεις στα τραπέζια έξω! Από οδηγούς εμάς μας είχε βοηθήσει πολύ ο Lonely Planet. Σίγουρα αν εξερευνήσεις το site είμαι σίγουρη πως θα βρεις άπειρες πληροφορίες.:clap:

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Καλώς όρισες και από μένα και ελπίζω σύντομα να χρειαστώ τις πολύτιμες πληροφορίες σου για το Αμστερνταμ.:welcome:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom