• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καλά ταξίδια σε όλους/ες

erodios

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου
Παρακολουθώ τον ιστότοπο του travelstories τα τελευταία δυο χρόνια. Ωστόσο τώρα ακόμα αποφάσισα να εγγραφώ ως μέλος του, μια και ενώ μ’ αρέσει να διαβάζω τις ταξιδιωτικές εμπειρίες των άλλων δεν είμαι καθόλου καλός στην περιγραφή των δικών μου.
Επιπρόσθετα, το ίδιο διάστημα συνέπεσε με την απόφασή μου να επισκεφτώ ξεχωριστούς προορισμούς εκτός Ελλάδας. Δεν υποτιμώ καθόλου την Ελλάδα. Το αντίθετο. Στα προηγούμενα χρόνια την όργωσα από πάνω μέχρι κάτω και αρμένισα σε όλα τα νερά της. Είναι πανέμορφη, είναι μαγευτική, είναι δική μας.
Ήρθε όμως η στιγμή που μετά από κάποια πρώιμα νεανικά μου ταξίδια στην Ευρώπη, δηλαδή προ αμνημονεύτων ετών, και ορισμένα ενδιάμεσα που πραγματοποίησα παράλληλα με την εξερεύνηση της Ελλάδας, θέλησα να γευτώ την κουλτούρα και άλλων λαών, όχι απαραίτητα δυτικότροπης αντίληψης. Μακάρι να καταφέρω να το συνεχίσω όσο μπορώ. «Ζηλεύω» πολλές ταξιδιάρες ψυχές του travelstories που έχουν ήδη πάει σε όμορφες γωνιές του πλανήτη μας και που εγώ θα μπορέσω να δω μόνο νοητά μέσα από τις διηγήσεις τους ή εικονικά μέσα από το διαδίκτυο.
Καλά ταξίδια σε όλους/ες,
Γιώργος

STKF

Member
Αυτό το κείμενο που έγραψες μία χαρά είναι. Δοκίμασε να γράψεις μία, έστω μικρή, ιστορία.

erodios

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου
Αυτό το κείμενο που έγραψες μία χαρά είναι. Δοκίμασε να γράψεις μία, έστω μικρή, ιστορία.
Σ' ευχαριστώ πολύ STKF, αλλά πραγματικά δεν είμαι καλός στην εξιστόρηση ταξιδιωτικών εμπειριών. Το παραπάνω είναι απλώς ένα μήνυμα. Ή θα δούμε. Πάντως δικαιολογία για το αν δε γράψω ποτέ κάτι καλό έχω! :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom