North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
Και ο Gauss όταν είπε ότι τα μαθηματικά είναι η βασίλισσα των επιστημών τι εννοούσε;Τα μαθηματικά είναι θεωρία, όχι επιστήμη. (άσχετο αλλά πάντα ήθελα να το πω)
Και ο Gauss όταν είπε ότι τα μαθηματικά είναι η βασίλισσα των επιστημών τι εννοούσε;Τα μαθηματικά είναι θεωρία, όχι επιστήμη. (άσχετο αλλά πάντα ήθελα να το πω)
Μάλιστα. Κι όταν έφτασες στο -100, μπήκες στην τράπεζα του είπες "μάγκες, αδυνατώ να σας πληρώσω τα 100 που χρωστάω. Α, κι επειδή θα αγοράσω καινούρια κουζίνα, δώστε μου κι ένα χιλιάρικο ακόμη".Οταν ανοιξα πρωτη φορα λογαριασμο στη Γαλλια, επειδη δεν ειχα να αποδειξω γαλλικο εισοδημα επρεπε να βαλω στο λογαριασμο ενα ποσο 1000€. Ενω ειχα ενα οριο υπεραναληψης 100€. Δηλαδη ο λογαριασμος μου μπορουσε να φτασει μεχρι το -100€. Ομως δεν μπορουσα να κανω αναληψη περισσοτερα απο 100€ τη μερα, 300€ τη βδομαδα και 500€ το μηνα.
Αφού θα είπε ότι είναι απ' το Σύριζα Παρισίων (sic), λογικά θα του τα χάρισαν όλα τα χρωστούμενα...Μάλιστα. Κι όταν έφτασες στο -100, μπήκες στην τράπεζα του είπες "μάγκες, αδυνατώ να σας πληρώσω τα 100 που χρωστάω. Α, κι επειδή θα αγοράσω καινούρια κουζίνα, δώστε μου κι ένα χιλιάρικο ακόμη".
Πολιτική κριτική είναι ότι είναι ακροδεξιός. Δηλαδή ο ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ευχαριστημένος που θα συγκυβερνήσει με αυτό το πράγμα;Δεν αποτελεί πολιτική κριτική αυτό.Ο ένας πιστεύει σε ψεκασμούς,ο άλλος σε τύπους που περπατάνε στο νερό.Δεν κατάλαβα γιατί ο πρώτος θεωρείται ζαβότερος τους δευτέρου.
Μήπως άλλα μας έλεγες και άλλα έκανες στην προεκλογική σου εκστρατεία εκεί κάτω Νεντελάκι;;;Το οτι το να ζήσουμε να το θυμόμαστε ΠΑΣΟΚ πήρε το μεγαλύτερο ποσοστό του στη Λακωνία τι σας λέει;
Ετσι κι αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να μου δωσουν δανειο οπως αφηναν οι ελληνικες κυβερνησεις να κανουν οι ελληνικες τραπεζες. Ο δανεισμος ειναι ιδιατερα αυστηρος και πρεπει να αποδειξεις πως εχεις εισοδηματα τριπλασια του δανειου. Επισης η ασφαλεια που υποχρεουσε να κανεις εξασφαλιζει την αποπληρωμη του σε περιπτωση που μειωθουν τα εισοδηματα σου ή μεινεις ανεργος χωρις να κινδυνευεις να χασεις το σπιτι σου.Μάλιστα. Κι όταν έφτασες στο -100, μπήκες στην τράπεζα του είπες "μάγκες, αδυνατώ να σας πληρώσω τα 100 που χρωστάω. Α, κι επειδή θα αγοράσω καινούρια κουζίνα, δώστε μου κι ένα χιλιάρικο ακόμη".