• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Καλά - στραβά - ανάποδα vol 2

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

jousis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Δεν μίλησα για περιπολίες, δεν μίλησα για ομάδες, μίλησα για υπερβολική αστυνόμευση με ημιαυτοματα όπλα ανά 2 στενά. Ίσως κάτι να έχει συμβεί τις τελευταίες μέρες εκεί γύρω.

Παρόμοια όπλα με τούτο:
http://1.bp.blogspot.com/-qdIi7jqPx...SeQ4zrviA/s1600/assets_LARGE_t_420_814970.JPG
Δεν γνωρίζω και ούτε θέλω να μάθω ακριβώς τί ήταν. Εμένα πάντως με φοβίζει πολύ να βλέπω τέτοια όπλα στην γειτονιά μου.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
«ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς όλα αυτά τα άτομα και τους οργανισμούς που είναι ειλικρινά και βαθιά Σαρλί... Λούζουμε με σκατά όλους τους άλλους που, ούτως ή άλλως, μας γράφουν στ' αρχίδια τους»

Charlie Hebdo

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Η Μακρή λέει ένα σωστό πράγμα αλλά το θέτει σε λάθος βάση.
Υπάρχει όντως η δυνατότητα να τυπώσουν ευρώ οι Κεντρικές Τράπεζες των χωρών μελών σε περίπτωση έλλειψης ρευστότητας αλλά σε συνεννόηση με την ΕΚΤ.Σήμερα π.χ. που ALPHA και EUROBANK ζήτησαν ζεστό χρήμα θα μπορούσε να απαντήσει η ΕΚΤ ότι "επειδή δεν έχουμε άμεσα διαθέσιμο κόψτε εσείς και θα κλείσει λογιστικά η διαφορά".
Σε καμία των περιπτώσεων πάντως δεν πας να κόψεις μόνος σου διακρατικό νόμισμα.

chrisbd

Member
ακριβώς...

το βλακώδες είναι αυτό "Αν μας διακόψουν τη χρηματοδότηση θα «κόψουμε» μόνοι μας 100 δισ. ευρώ" και η επιμονή της σ΄αυτό...

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αυτό αν δεν κάνω λάθος έχει γίνει και στην Ιρλανδία το 2011.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou