• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Καλά - στραβά - ανάποδα vol 2

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

chrisbd

Member
Ηθικά είπαμε είναι αδικαιολόγητος....
Αλλά δεν απάντησε κανείς αν είχε 500 χιλ. θα τα έβγαζε έξω ναι η όχι;; (φυσικά όπως είπα και πριν αυτό δεν αποτελεί άλλοθι) και δεν πρόκειται να γνωστοποιήσουμε τίποτα σε κανένα.... :D

jousis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Ηθικά είπαμε είναι αδικαιολόγητος....
Αλλά δεν απάντησε κανείς αν είχε 500 χιλ. θα τα έβγαζε έξω ναι η όχι;; (φυσικά όπως είπα και πριν αυτό δεν αποτελεί άλλοθι) και δεν πρόκειται να γνωστοποιήσουμε τίποτα σε κανένα.... :D
Και πολύ λιγότερα και πολύ πιο γρήγορα.
Και δεν θα είχα καμία ηθική αναστολή*. Αλλά εάν με ρωτούσες μετά δεν θα έλεγα π..ες για i-banking και λοιπές μπαρούφες.

Και δεν έχω θέμα που ο υπουργός δεν κάνει αυτά που προτείνει, όπως δεν έχω πρόβλημα που ο γιατρός μου καπνίζει ή που ο υπουργός παιδείας πάει το παιδί του σε ιδιωτικό.
Έχω όμως πρόβλημα στο να ψηφίζουμε τέτοιους καραγκιόζηδες. Που τα στέλνουν λίγα λίγα για να σιγουρευτούν οτι πήγαν.

*Ηθικές αναστολές έχω που πετάω τα σκουπίδια μου στην Αφρική και έχω τα παιδάκια στην Κίνα να μου φτιάχνουν το κινητό. Σιγά μην χάνω τον ύπνο μου (εάν είχα να βγάλω τέτοιο ποσό) για την εκροή καταθέσεων της αλφα και της πειραιώς. Άντε μην αρχίσω για τις τράπεζες τώρα...

Last edited:

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Αλλά δεν απάντησε κανείς αν είχε 500 χιλ. θα τα έβγαζε έξω ναι η όχι;;
Εμείς κύριε Χρήστο δεν θα είχαμε 500 χιλ. παρκαρισμένα ούτε εντός ούτε εκτος, διότι θα τα είχαμε κάμει ταξίδια. Τς τς τς, τι ερώτησις...

jimp

Member
Κάτι άλλο είναι μια σαχλαμάρα που έγραψε κάποιος(δημοσιογράφος;) ότι το έκανε για να αποφύγει τον έλεγχο.Είτε 50 Χ 10.000 είτε 1 Χ 500.000 τα στοιχεία καταγράφονται στην Τράπεζα Ελλάδας.Δεν έχει καμμιά διαφορά.
Από τι ποσό και πάνω ελέγχονται;

fotast

Member
Από τι ποσό και πάνω ελέγχονται;
Οποιαδήποτε ηλεκτρονική μεταφορά καταγράφεται στην Τράπεζα Ελλάδος.Απο εκεί και πέρα για τον έλεγχο χρησιμοποιούνται και άλλα φίλτρα(χώρες,συχνότητα κτλ).Το όριο μπορούν να το ορίσουν σε ότι ποσό θέλουν αργότερα π.χ για τον έλεγχο(που ακόμη δεν ολοκληρώθηκε) των εμβασμάτων της τριετίας 2009/2011 είχαν ορίσει το ποσό των 100.000 συνολικά και για κάθε χρόνο.

chrisbd

Member
@jousis συμφωνούμε απόλυτα....απλά αυτόν δεν τον κρίνω όπως τους κλασικούς πολιτικούς ....ενδέχεται να μην απασχολήσει ποτέ πλέον το πολιτικό σκηνικό... με ενδιαφέρουν περισσότερο αυτοί που βγαίνουν στα μπαλκόνια (πια μπαλκόνια, πέθαναν ευτυχώς) και στις έδρες και μιλούν και μας παραμυθιάζουν ...

jimp

Member
Καλα αλλο η καταγραφη και αλλο ο ελεγχος ετσι δεν ειναι;
Νομιζα και βασικα το διαβαδα πως για το 09 ως 11 ειχαν βαλει οριο 50.000

chrisbd

Member
Το όριο μπορούν να το ορίσουν σε ότι ποσό θέλουν αργότερα π.χ για τον έλεγχο(που ακόμη δεν ολοκληρώθηκε) των εμβασμάτων της τριετίας 2009/2011 είχαν ορίσει το ποσό των 100.000 συνολικά και για κάθε χρόνο.
Ωχ ...μας πιάσανε....:D

fotast

Member
Καλα αλλο η καταγραφη και αλλο ο ελεγχος ετσι δεν ειναι;
Νομιζα και βασικα το διαβαδα πως για το 09 ως 11 ειχαν βαλει οριο 50.000
Αυτό εννοούσα.Καταγραφή γίνεται και μετά αν έχεις την διάθεση,τον χρόνο,τους ανθρώπους κτλ μπορείς να ελέγξεις όποιο ποσό θέλεις ή νομίζεις ότι θα έχει κάποιο αποτέλεσμα. Αλλά εδώ και μετά από τέσσερα χρόνια ελάχιστους έλεγξαν για την τριετία(είτε 50.000 είτε 100.000 είναι το όριο.Νόμιζα ότι είναι 100.000).

paefstra

Member
Μια μικρή παρέμβαση: οι προτάσεις για νέο νόμισμα που αντανακλά τις πραγματικές αξίες της εποχής μας.

fotast

Member
Μήπως να μας έβαζες και υπότιτλους;;)

Δυστυχώς δεν τους ξέρουμε όλους/όλες...

paefstra

Member
Κάτι ελάσσονες τραγουδιστές μωρέ, πολύ κατώτεροι. Εγώ γεμίζω μεγαλύτερα μαγαζιά. Πες μας τώρα ότι δεν ξέρεις που τραγουδάω κι εγω, να τρελαθούμε.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic