coco
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ιταλια παλι
- Ταξίδι-Όνειρο
- ρωσια
κι εγω το ψιλοφοβαμαι,θα το γλεντησω ομως οσο κρατησει και που ξερεις...ολα γινονται,γιατι οχι..
Τα ποσοστα του στις τελευταιες δημοσκοπησεις δειχνουν αρκετα πιο ανεβασμενα απο αυτα των προσφατων εκλογων, ενω η μεγαλη πλειοψηφια φαινεται ευχαριστημενη απο τους χειρισμους της κυβερνησης.Ποιοι το στηριζουν τωρα? Οι χρυσαυγιτες? γιατι εγω ακουσει αρκετους χρυσαυγιτες που λενε νιωθουμε εθνικη περηφανεια με τους χειρισμους του συριζα.
Τα νταουλια περιμενουμε ακομα
Προφανως εισαι ηλικιακα αρκετα μικρος για να μην το ξες. Οι ιδιες οι κυβερνησεις ειχαν σημαια τη λιτοτητα.Δηλαδη θες να μου πεις οτι ζησανε λιτοτες(που δεν ηταν λιτοτητες απλα ειμαστε γκρινιαρηδες) με μητσοτακη ,σημιτη κλπ αλλα δεν μπορουν την λιτοτητα της Μερκελ?
Οταν γρεμιζεται κατι σκορπιζεται παντου και καταλαμβανει περισσοτερο χωρο απο αυτον που ειχε οταν ηταν σωστα δομημενο. Γι αυτο σου φαινεται αχανες.Το κρατος πως το διελυσε καριβως? Εγω βλεπω ενα μεγαλο αχανες κρατος δυνατο και περηφανο να μας λεει να πιουμε και ξυδι.
Οχι φυσικα. Δεν ειναι αυτη η δουλεια μου. Κρινω ο,τι ερχεται στην επιφανεια. Σε καποια συμφωνω, σε καποια οχι. Αλλα σε καθε περιπτωση θεωρω υποτιμητικο να υπακουω σε νομους που συντασεις καποιος που δεν εχω δικαιωμα να τον κρινω με την ψηφο μου. Ας μου δωσουν δικαιωμα να ψηφιζω στις γερμανικες εκλογες κι ας με κυβερνα η Μερκελ δεν με πειραζει.Εγω θελω να ρωτησω το μνημονιο το χεις διαβασει αγαπητε τριπακια? Διαφωνεις σε πολλα πανω σ αυτο? http://www.eter.gr/eter/wp-content/uploads/2012/06/2012-02-12-mnimonio.pdf
Μεγάλη μπουκιά φάει μεγάλη κουβέντα μη λες... ΑΠό το χθεσινό αγώνα μπάσκετ Παο-Μπάρτσα...Το τι νιωθουν τα κολληταρια του Μπαλτακου δεν το ξερω.
Λαϊκίζεις αγαπητέ. Κανείς δεν είπε ότι πρέπει να ζήσεις λιτό βίο επειδή έχεις ένα κεραμίδι, αλλά επειδή χρεοκόπησες. Κεραμίδια έχουν κι άλλοι και δε χρεοκόπησαν.Κάτσε κορόιδα να ζείτε λιτό βίο επειδή οι τραπεζίτες σας είπαν οτι το ιδιόκτητο κεραμίδι (πχ) είναι πολυτέλεια.
Πού ζεις τόσα χρόνια; Στην Κούβα; Εάν δεν είναι εγκληματική οργάνωση η GS, ποιός είναι; Ο Ρωμανός;Η GS είναι το εργαλείο, όχι το έγκλημα.
Εσύ θα συνεχίσεις να ασχολείσαι με την κατσίκα του γείτονα;για μισό πατριώτες μου, στα ταξίδια σας δεν είδατε στραβά σε άλλες χώρες?
Σωστά, αλλά αυτό είναι κάτι που το ξέρεις από πριν, όταν μπαίνεις στο παιχνίδι τους κανόνες τους ξέρεις.Σε επίπεδο κρατών το σύστημα λειτουργεί φορτώνοντας δάνεια στις κυβερνήσεις. Παγκοσμίως.
Μα το ερώτημά μας δεν είναι αν είναι εγκληματική οργάνωση ή όχι, επ' αυτού συμφωνούμε. Το ερώτημά μας είναι αν εμείς τα χρωστάμε και άρα πρέπει να τα πληρώσουμε. Καταφύγαμε λοιπόν σε μια εγκληματική οργάνωση για να μας βοηθήσει να κάνουμε την απάτη. Την κάναμε, έσκασε η φούσκα και πρέπει να πληρώσουμε. Όχι; Το να αλλάξεις του κανόνες του παιχνιδιού μόνος σου, αφού χρεοκοπήσεις κι αφού διαπιστώσεις ότι μάλλον τον ήπιες, μάλλον δεν είναι και πολύ ρεαλιστικό, εκτός κι αν είσαι καμιά υπερδύναμη.Εάν δεν είναι εγκληματική οργάνωση η GS, ποιός είναι;
Επί της ουσίας συμφωνούμε. Άρα γιατί είναι ηλίθιος ο Έλληνας που τον έπεισαν κάτι τραπεζίτες ότι πρέπει να κάνει λιτό βίο; Μέχρι να αρχίσουν να αποδίδουν οι μεταρρυθμίσεις (αν γίνουν, κι αν αποδώσουν όπως θα γίνουν) για να συντηρείται το κράτος θα πρέπει να περικόψει δαπάνες (και να βρει έξτρα έσοδα, αλλά το θεμα της πάταξης της φοροδιαφυγής είναι μεγάλο ινκόγκνιτο), αλλιώς κι οι όποιες μεταρρυθμίσεις, στράφι θα πάνε.Κάποια (αρκετά) λεφτά θα πάρουν πίσω εάν αρχίσουμε να παράγουμε (εδώ μπαίνουν οι μεταρρυθμίσεις που πρέπει απαραίτητα να γίνουν).
Αν αυτός σε συντηρεί, κουμάντο στα οικονομικά σου κάνει αυτός. Ξε-χρεοκόπησε και μπορείς να ξαναπαίρνεις αποφάσεις μόνος σου. Εκτός κι αν δε θέλουμε να μας συντηρούν, οπότε το κάνουμε Ζάλογγο, πάμε στη δραχμή κι έχουν να κλάψουν πολλές περισσότερες μανούλες απ' όσες κλαίνε σήμερα.Αλλα σε καθε περιπτωση θεωρω υποτιμητικο να υπακουω σε νομους που συντασεις καποιος που δεν εχω δικαιωμα να τον κρινω με την ψηφο μου.