HummingBird
Member
Ποιος χeστηκε ρε παιδιά για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Διακοσμητικός είναι. Άλλο πρόβλημα δεν είχαμε, ο Πρόεδρος μας μάρανε.
Όχι δεν το ξεχνάω και είπα είμαι αντίθετη εντελώς με αυτήν την επιλογή όπως και με την επιλογή οποιουδήποτε πολιτικού που θα είχε υπηρετήσει το σύστημα που ο ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζεται οτι πάει να ανατρέψει, τον συγκεκριμένο βέβαια δεν τον θεωρώ τόσο επικίνδυνο όπως άλλους του χώρου του απλά άχρηστο!Μάλλον ξεχνάς πότε και τι είδους υπουργός ήταν.Αυτός ο συμβολισμός πάει περίπατο...;
+1Θα μπορούσε όμως να προτείνει κάποιον ακαδημαϊκό η επιστήμονα εγνωσμένου κύρους η έστω των τεχνών
Συμβολική, πράγματι, και πανέξυπνη η πρόταση-γέφυρα για τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας: Για τα επόμενα 5 χρόνια, δεν πρόκειται να ξεχάσουμε αυτούς που μας έφεραν εδώ που είμαστε σήμερα (όπως δεν πρόκειται να τον ξεχάσουν και τα 865.000 "δικά μας παιδιά" που διόρισε στο δημόσιο). Μεγάλη γάτα, τελικά, ο Πρωθυπουργός!Και έβαλε τον Παυλόπουλο συμβολική τάχα ενωτική κίνηση όπως έκαναν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις που δεν προτείναν σχεδόν ποτέ υποψήφιο από το κόμμα τους ...
Και πως θα γίνει αυτό;;Αν θέλετε να σοβαρέψουμε λίγο την κουβέντα και συγκεκριμένα στο οικονομικό κομμάτι,υπάρχει και μια τρίτη λύση που ονομάζεται παράλληλο νόμισμα και είναι αυτό που κυρίως τρέμουν οι ευρωπαίοι.
Ονομάζεται χρεοκοπία εντός ευρώ και δημιουργεί μια τεράστια τρύπα στο κέντρο της νομισματικής ένωσης.
Τόσοι είχαν γράψει ότι είναι τα ΝΕΑ. Άλλες πηγές αναφέρουν ένα νούμερο γύρω στις 250.000 χιλιάδες. Προσωπικά δεν γνωρίζω αν μπορεί να διασταυρωθεί από κάπου. Όλοι όμως γνωρίζουμε (εγώ, αρκετούς) ανθρώπους που διορίστηκαν με κάποιο νόμο/τρόπο την εποχή του (θυμάσαι τα στέητζ. Εν πάση περιπτώσει, η αναφορά από μέρους μου έγινε με σαρκαστική διάθεση και με το στοιχείο της υπερβολής (μικρό ή μεγαλύτερο) για την επισήμανση προκειμένου να προκαλέσει μεγαλύτερη αίσθηση.Πιστεύετε ότι οι διορισμοί που έκανε ο Παυλόπουλος μπορεί να είναι 865.000;Ειναι δυνατόν;΄Εχει διασταυρωθεί από κάπου;Δεν ρωτάω για να του δώσω ελαφρυντικά(και οι μισοί να ισχύουν πάλι πάρα πολλοί είναι) αλλά δεν ξέρω φαίνεται υπερβολικό το νούμερο.