• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Και όμως είμαι ακόμη εδώ...

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
αντε, λιδακι φυγατε τελικα..
παντως -αν και οχι κατω απο τις καλυτερες συνθηκες- ηταν πολυ ωραια αυτη η αναπαντεχη συναντηση μας στο αεροδρομιο.. τελικα το τραβελστορις ειναι παντου..
αφου οταν ειδαμε οτι εμεις θα φευγαμε κανονικα, στενοχωρεθηκαμε που σας αφηναμε, θελαμε να μεινουμε κ αλλο για συμπαρασταση..
βεβαια -για εσας ειδικα- ηξερα οτι παρα την ταλαιπωρια, σε λιγες ωρες θα περνατε την μεγαλυτερη αποζημιωση.. φανταζομαι κουκλα η βενετια..

LIDA

Member
αντε, λιδακι φυγατε τελικα..
παντως -αν και οχι κατω απο τις καλυτερες συνθηκες- ηταν πολυ ωραια αυτη η αναπαντεχη συναντηση μας στο αεροδρομιο.. τελικα το τραβελστορις ειναι παντου..
αφου οταν ειδαμε οτι εμεις θα φευγαμε κανονικα, στενοχωρεθηκαμε που σας αφηναμε, θελαμε να μεινουμε κ αλλο για συμπαρασταση..
βεβαια -για εσας ειδικα- ηξερα οτι παρα την ταλαιπωρια, σε λιγες ωρες θα περνατε την μεγαλυτερη αποζημιωση.. φανταζομαι κουκλα η βενετια..
Ναι ναι φύγαμε!!!!Από συμπαράσταση δεν έχω παράπονο!!!!
Ευτυχώς μας αποζημίωσε και ο καιρός που ήταν ηλιόλουστος!Καλά και εσείς φαντάζομαι στο Λονδίνο περάσατε όμορφα!!
Η Βενετία???Κούκλα???Και όχι μόνο..Δεν έχω λόγια!!!!

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
LIDA,erminathess καλά τι τραβελστορική συνάντηση ήταν αυτή στο αεροδρόμιο;:clap:όλες πετάξαμε τελικά....με διαφορετικές μέρες και ώρες και βρεθήκαμε μαζί,αυτό θα πεί:Dας όψεται ο παλιόκαιρος

LIDA

Member
LIDA,erminathess καλά τι τραβελστορική συνάντηση ήταν αυτή στο αεροδρόμιο;:clap:όλες πετάξαμε τελικά....με διαφορετικές μέρες και ώρες και βρεθήκαμε μαζί,αυτό θα πεί:Dας όψεται ο παλιόκαιρος
Καλώς ήρθες romantic!!!:D:D

LIDA

Member
Να σας ενημερώσω ότι έχω υποβάλλει την αίτηση για refund των εξόδων διαμονής που χάσαμε το πρώτο βράδυ και μόλις τους πηρα και τηλ. ακολουθώντας και τις οδηγίες της latina. Μου είπαν ότι έχουν δουλειά πολύ κλπ κλπ λόγω απεργιών το Σεπτέμβρη και ότι θα λάβω απάντησή τους το επόμενο διάστημα. Θα σας ενημερώσω εάν βγηκε άκρη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα