• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Και όμως είμαι ακόμη εδώ...

LIDA

Member
Ευχαριστώ παιδιά!!!!Να σας ενημερωσω επίσης ότι κανονικα αυριο δεν έχει πτήση αλλά την έβαλαν extra και μάλιστα πολύ πρωι γιατί είναι καλύτερες οι καιρικές συνθήκες.

m-stam

Member
Επόμενο Ταξίδι
ακόμη τίποτα...
Ταξίδι-Όνειρο
Τα πάντα όλα...
Αμάν βρε LIDA τι αναποδιά ήταν αυτή που σας έτυχε..
Κρίμα, πολύ κρίμα γιατί ξέρω πως είναι να μένεις στα κρύα του λουτρού στο αεροδρόμιο.
Ας ευχυθούμε όλοι μαζί του forum αύριο τουλάχιστον να πάνε όλα καλά και τελικά να πετάξετε.
Θετική σκέψη και μη ξεχνάς ''κάθε εμπόδιο για καλό..''

LIDA

Member
Αμάν βρε LIDA τι αναποδιά ήταν αυτή που σας έτυχε..
Κρίμα, πολύ κρίμα γιατί ξέρω πως είναι να μένεις στα κρύα του λουτρού στο αεροδρόμιο.
Ας ευχυθούμε όλοι μαζί του forum αύριο τουλάχιστον να πάνε όλα καλά και τελικά να πετάξετε.
Θετική σκέψη και μη ξεχνάς ''κάθε εμπόδιο για καλό..''
Είδες ρε Μάρκο?Η συζήτηση μας έφαγε!!!
Με τέτοια θετική σκέψη όλων σας είμαι πιο αισιόδοξη!!!!:D

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Θετική σκέψη από όλους μας για αύριο ! Όλα θα πάνε καλά και θα κάνετε ένα υπέροχο ταξίδι !:clap:

m-stam

Member
Επόμενο Ταξίδι
ακόμη τίποτα...
Ταξίδι-Όνειρο
Τα πάντα όλα...
Πω πω ξεχάσαμε τον μετρ του είδους, τον ''Αφέντη'' γρήγορα ένα τηλέφωνο και θα κανονίσει αυτός...

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
με τόση θετική σκέψη από τόσα μέλη είναι σίγουρο οτι ολα θα πάνε καλά!!!;)
βαλίτσες βρίσκονται, πτήσεις γίνονται!;)

Kαλό ταξίδι Λήδα και Γιάννη και να περάσετε στην Βενετία υπέροχα!:cool:

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Lida όλοι θα βάλουμε την θετική μας ενέργεια για να φύγετε αύριο το πρωί! Μη μασάς, τα κανάλια της Βενετίας σας περιμένουν!

Επόμενο Ταξίδι
Κωσταντινούπολη!
Ταξίδι-Όνειρο
O γύροs του κόσμου!
Κάθε εμπόδιο για καλό! Εύχομαι να πάνε όλα καλά αύριο και να έχετε ένα υπέροχο ταξίδι!

LIDA

Member
Καλημέρα και καλό μήνα!!!!
Ε ναι λοιπόν πραγματοποιήθηκε το ταξίδι μας στη Βενετία...Στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ επικρατούσε ένας πανικός το πρωί της Πέμπτης στις 28 του μήνα...Η πτήση μας ήταν να γίνει στις 7.15 και τελικά πετάξαμε κάπου στις 10.15.
Η πτήση της alitalia μεταφέρθηκε από το πρωί το απόγευμα, της swiss ακυρώθηκε και η πτήση για Πράγα με τσάρτερ καθυστέρησε πολλές ώρες...
Παρόλ΄αυτά η ώρα πέρασε ευχάριστα καθώς είχαμε τη χαρά με τον pasio να συναντήσoυμε τραβελστορίτισσες, την romantic woman και την erminathess!!!!
Φυσικά και τις 2 τις βάλαμε στο αεροπλάνο αφού η romantic πέταξε επιτέλους για Πράγα στις 9 και κάτι και η erminathess στην ώρα της (πετούσε με αιγαίου για Μόναχο και από εκεί Λονδίνο)!!!
Η romantic ενημέρωνε μεσω μηνυμάτων τον thanosth για τις εξελίξεις!!!!
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και ομολογώ ότι η Βενετία είναι απλά υπέροχη!!!!

ΥΓ. Θα προσπαθήσω να διεκδικήσω από την easy τη διαμονή που χάσαμε..

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Καλημέρα Lida! Είδες που όλα πήγαν καλά;;;:clap:
Να το διεκδικήσεις και να μας πεις να μαθαίνουμε κι εμείς σε περίπτωση που τύχει κάτι ανάλογο στο μέλλον!
Ομολογώ πως διαβάζοντας στην αρχή το topic φοβήθηκα καθώς τη Παρασκευή φεύγω με easy Αθήνα- Μιλάνο με τελικό προορισμό κι εγώ τη Βενετία και χλώμιασα στην ιδέα:D

LIDA

Member
Καλημέρα Lida! Είδες που όλα πήγαν καλά;;;:clap:
Να το διεκδικήσεις και να μας πεις να μαθαίνουμε κι εμείς σε περίπτωση που τύχει κάτι ανάλογο στο μέλλον!
Ομολογώ πως διαβάζοντας στην αρχή το topic φοβήθηκα καθώς τη Παρασκευή φεύγω με easy Αθήνα- Μιλάνο με τελικό προορισμό κι εγώ τη Βενετία και χλώμιασα στην ιδέα:D
Μια χαρά θα φύγετε μην το σκέφτεσαι!!!Ηταν η μοναδική φορά που το έκανε αυτό η easy στις τόσες φορές που έχω πετάξει..Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά!!!
Από ότι μάθαμε, σε εμάς το αεροπλάνο δεν προσγειώθηκε λόγω καιρού εξαρχής, το έστειλαν μετά στην Αθήνα και από εκεί πρέπει να πραγματοποιήθηκε άλλη πτήση extra, γι΄αυτό και μείναμε εμείς αμανάτι και εκτός ωραρίου...
Να περάσετε τέλεια!!!Θέλω και εγώ παλι!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom