Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Στην Κούβα καταναλώνω νορμάλ μέχρι στιγμής με την πιστωτική της Εθνικής και της Alpha Bank στα πλαίσια του ορίου μου.
Μπαχαλο! Ουτε και αυτοι ξερουν τι γινεται. Βγαλαμε χρηματα απο Πειραιως χτες... στη Κων/ληΣτο winbank της Πειραιώς αναφέρει για τις πιστωτικές :
Σας ενημερώνουμε ότι οι συναλλαγές που μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω πιστωτικής κάρτας είναι οι ακόλουθες:
• Αγορές/πληρωμές στο εσωτερικό (μέσα στα πλαίσια του πιστωτικού σας ορίου)
• Ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς και ΑΤΜ άλλων Τραπεζών εντός Ελλάδας με ημερήσιο όριο €60
• Αγορές στο εξωτερικό με φυσική παρουσία κάρτας (μέσα στα πλαίσια του πιστωτικού σας ορίου)
Δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ του εξωτερικού
Για πιστωτική Πειραιώς?....
Για αγορες και παρα τις φημες οτι τις αποδεχονται τις καρτες
ΔΕΝ δεχτηκε την καρτα μου της -Πειραιως -
κανενα Σουπερ μαρκετ......
Οι συναλλαγές στο εξωτερικό επιτρέπονται για αγορές με την φυσική παρουσία της κάρτας στο σημείο αγοράς.Από τα Σκόπια ή την Σερβία θα το κάνεις μέσω web φαντάζομαι.Μάλλον θα έχεις πρόβλημα.' Ετσι νομίζω.Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση:
Θέλω να κάνω ένα οδικό ταξίδι από την Ελλάδα στη Γερμανία.
Δεν μπορώ να κλείσω ξενοδοχεία από τη Booking με την πιστωτική ή χρεωστική μου κάρτα. Αν ξεκινήσω χωρίς να κάνω κράτηση ξενοδοχείων, θα μπορώ να το κάνω αυτό μόλις βρεθώ στα Σκόπια ή στη Σερβία μιας και θα βρίσκομαι στο εξωτερικό;