Το τι είναι "εναλλακτικό " είναι σχετικό....Από τα νησιά που αναφέρεις στο παρών μήνυμα, έχω πάει στη Καρπαθο, και το μόνο "εναλλακτικό" για μένα στο νησί είναι ο μεγάλος αριθμός Αγγλων τουριστών....Γεια σας! Έχω επισκεφτεί 35 νησιά! Ζητώ τη βοήθειά σας για εναλλακτικούς προορισμούς. Σκέφτομαι Σίκινο, Ανάφη, Κίμωλο, Καστελόριζο και Κάρπαθο. Μπορεί κάποιος/α να με βοηθήσει;
Μαλλον σε ενδιαφερει να επισκεφθεις καποιο νησι που δεν ειναι τοσο "διασημο" ως brand name οπως η Σαντορίνη η η Μύκονος (οπου θα έχεις παει αφου εχεις επισκεφθει ηδη 35 νησια)Σε αυτα που αναφερεσαι,μπορω να εκφρασω αποψη μονο για το Καστελοριζο και την Καρπαθο.Γεια σας! Έχω επισκεφτεί 35 νησιά! Ζητώ τη βοήθειά σας για εναλλακτικούς προορισμούς. Σκέφτομαι Σίκινο, Ανάφη, Κίμωλο, Καστελόριζο και Κάρπαθο. Μπορεί κάποιος/α να με βοηθήσει;
Νησί του Πάσχα, Κούβα, Χονσου, Σιγκαπούρη, Ιάβα, Ισλανδία, Σβάλμπαρντ...Γεια σας! Έχω επισκεφτεί 35 νησιά! Ζητώ τη βοήθειά σας για εναλλακτικούς προορισμούς. Σκέφτομαι Σίκινο, Ανάφη, Κίμωλο, Καστελόριζο και Κάρπαθο. Μπορεί κάποιος/α να με βοηθήσει;
Γειά σου και από εμένα και καλώς ήρθες!Γεια σας! Έχω επισκεφτεί 35 νησιά! Ζητώ τη βοήθειά σας για εναλλακτικούς προορισμούς. Σκέφτομαι Σίκινο, Ανάφη, Κίμωλο, Καστελόριζο και Κάρπαθο. Μπορεί κάποιος/α να με βοηθήσει;
Έχω πάει Ανάφη, Κάρπαθο, Καστελόριζο. Το τρίτο δε με τρέλανε. Ανάμεσα σε Κάρπαθο και Ανάφη η Κάρπαθος είναι σαφώς πιο τουριστική. Η Ανάφη πιο ήσυχη μάλλον πιο "ενναλακτική" όπως την έχεις στο μυαλό σου. Μαγευτική. Αν πάντως διαλέξεις Κάρπαθο να πας και στην γειτονική Κάσο. Εγώ τη θεωρώ πολύ υποτιμημένη. Είναι ήσυχη , απόμερη και για εμένα (που μένω Κρήτη και έχω εύκολη πρόσβαση) αγαπημένος προορισμός για απόλυτα χαλαρές διακοπές.Γεια σας! Έχω επισκεφτεί 35 νησιά! Ζητώ τη βοήθειά σας για εναλλακτικούς προορισμούς. Σκέφτομαι Σίκινο, Ανάφη, Κίμωλο, Καστελόριζο και Κάρπαθο. Μπορεί κάποιος/α να με βοηθήσει;
Συμφωνώ "κοπελιά με τα ωραία αυτιά" , οτι είναι κρίμα να φτάσεις μέχρι τη Κάρπαθο (ειδικά αν έρχεσαι απο βόρεια Ελλάδα) και να μην πας στη Κάσο! Αλλά!...πως πας στη Κάσο απο τη Κάρπαθο;;;;Αν πάντως διαλέξεις Κάρπαθο να πας και στην γειτονική Κάσο. Εγώ τη θεωρώ πολύ υποτιμημένη. Είναι ήσυχη , απόμερη και για εμένα (που μένω Κρήτη και έχω εύκολη πρόσβαση) αγαπημένος προορισμός για απόλυτα χαλαρές διακοπές.
Η απάντηση είναι ναι σε ολαΣυμφωνώ "κοπελιά με τα ωραία αυτιά" , οτι είναι κρίμα να φτάσεις μέχρι τη Κάρπαθο (ειδικά αν έρχεσαι απο βόρεια Ελλάδα) και να μην πας στη Κάσο! Αλλά!...πως πας στη Κάσο απο τη Κάρπαθο;;;;
Το 2009 που είχα πάει στη Κάρπαθο, ήθελα να πάω και να μείνω δύο μέρες στη Κάσο και δεν μπορούσα..... "δεν υπάρχει κοπέλα μου καραβάκι που να σε πηγαίνει στη Κάσο απο δω, διότι οι Καρπαθιώτες είναι μαλωμένοι με τους Κασιώτες....και ο μόνος τρόπος για να πας είναι το πλοίο της γραμμής", το οποίο πλοίο της γραμμής περνούσε μία φορά τη βδομάδα και κανένας Καρπαθιώτης δεν σε πήγαινε με βάρκα....
Δεν ξέρω πως είναι τα πράγματα μετά απο 10 χρόνια....
Μπορείς να πας στη Κάσο απο τη Κρήτη; Έχει γραμμή;
Επίσης υπάρχει και η συντομότερη πτήση στην Ελλάδα από Κάρπαθο προς Κάσο-και μια από τις συντομότερες σε διάρκεια στον κόσμο- που διαρκεί γύρω στα 15 λεπτά και αποτελεί από μόνη της μια μοναδική εμπειρία!! Η πτήση πραγματοποιείται με την αεροπορική εταιρεία Sky express.Η απάντηση είναι ναι σε ολα
Υπάρχει γραμμή από Ηρακλειο 6 ώρες αλλά και Σητεια 3 ωριτσες κύριοι πάμε κύριοι ερχόμαστε)καθε Κυριακή και Τετάρτη το καλοκαίρι .Με το ιστορικό Β. Κορνάρος. Το ίδιο πλοίο συνεχίζει Κάρπαθο Ρόδο Χάλκη και επιστροφή.Επίσης υπάρχει το Kasos Princess είναι γιοτ το οποίο εξυπηρετεί εκδρομές Κάσος Κάρπαθος και το παραλίες στην απέναντι βραχονησίδα από την Κάσο με την τελεια αμμουδερή παραλία ! Το ίδιο μια φορά την εβδομάδα σε πάει Σητεια σε 2,5 ωριτσες. Δεν παίρνει ΙΧ. Αυτά από εμενα
Με τσέσνα γίνεται αυτή η πτήση και κάνει 15 ολόκληρα λεπτά για να φτάσει στη Κάσο απο τη Κάρπαθο και το αντίστροφο;Επίσης υπάρχει και η συντομότερη πτήση στην Ελλάδα από Κάρπαθο προς Κάσο-και μια από τις συντομότερες σε διάρκεια στον κόσμο- που διαρκεί γύρω στα 15 λεπτά και αποτελεί από μόνη της μια μοναδική εμπειρία!! Η πτήση πραγματοποιείται με την αεροπορική εταιρεία Sky express.