black mamba
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αθήνα (!!!)
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΗΠΑ
Πιστεύω ότι όλοι μας θα ταξιδέψουμε χωρίς πρόβλημα και αυτό θα γίνει. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά!
Εχω κλείσει από τον Μάρτιο, με skyeurope για Πράγα στις 9 Οκτώβρη.
Θα στενοχωρηθώ αν ακυρωθεί η πτήση, αλλά με 72 ευρώ σύνολικά που πλήρωσα (πήγαινε-έλα και με φόρους) δεν θα κάτσω και να σκάσω...
εδώ γίνονται ακυρώσεις ή πολύωρες καθυστερήσεις σε πτήσεις μεγάλων εταιρειών που πληρώνεις σοβαρα ποσα για να ταξιδέψεις ...
Ναι πραγματικά ειναι πολύ καλή η ιδέα σου!!Μάλλον αν είμαστε τυχερές , θα συνταξιδέψουμε. Κι εγώ έχω κλείσει για Πράγα στις 9 Οκτωβρίου. Φυσικά και δεν σκάει κανείς για τα χρήματα , αλλά αυτό που εμένα με στενοχωρεί είναι ότι κάνεις τόσα σχέδια που τελευταία στιγμή σου ακυρώνονται . Το σχεδιάζουμε τόσο καιρό με τις φίλες που θα πάμε (χωρίς συζύγους, παιδιά κ.λ.π.) που πραγματικά θα στενοχωρηθούμε αν δεν γίνει. Επλίζω πάντως να έρθουν έτσι τα πράγματα που να μπορέσουμε να γνωριστούμε από κοντά , στην πτήση αυτή.
Αααα! Εσυ πολυ σκληροπυρηνικη βγηκες! Εγω το ομολογησα καθοδον! Ελπιζω και εμεις στις 9/10 να πεταξουμε για Βιεννη, απο Θεσσαλονικη!
Τώρα πάλι αυτό τι είναι.... Όλα του γάμου δύσκολα πια...Προς pinelopi, kate7 και όσους φίλους έχουν κλείσει για Πράγα 9 Οκτωβρίου:
Έχετε υπόψη σας πως...
...'Βουλευτικές εκλογές για τις 9-10 Οκτωβρίου προκήρυξε ο Τσέχος πρόεδρος Βάτσλαβ Κλάους βάσει της πολιτικής συμφωνίας που επετεύχθη στην Τσεχία για την προκήρυξη εκλογών πριν την αναμενόμενη ημερομηνία διεξαγωγής τους στα μέσα του 2010.
Η κεντροδεξιά κυβέρνηση μειοψηφίας του Μίρεκ Τοπολάνεκ υπέβαλε τον Μάρτιο την παραίτησή της, μετά την καταψήφισή της από το κοινοβούλιο.
Η παραίτησή της έγινε εν μέσω της τσεχικής προεδρίας της ΕΕ.
Στη συνέχεια διορίστηκε προσωρινή κυβέρνηση υπό τον ανεξάρτητο Γιαν Φίσερ για να κυβερνήσει τη χώρα ως τις εκλογές.'