Τσαμπα δηλαδη η συνομωσια ....
φίλε Χρήστο μην ανησυχείς για τίποτε. θα πετάξεις σίγουρα και θα είναι φοβερό το ταξίδι σας! θετική σκέψη πάνω απ' όλα!
φίλε Χρήστο μην ανησυχείς για τίποτε. θα πετάξεις σίγουρα και θα είναι φοβερό το ταξίδι σας! θετική σκέψη πάνω απ' όλα!
την επόμενη φορά πάντως μην ακούς τις κακές παρέες και κλείσε Αλιτάλια να πας σίγουρα. αργεί καμμιά φορα αλλά φτάνει πάντα..ρώτα και τη sapienza..
και για ακόμα πιο σίγουρα Αγούδημο ή LeftrisB (με δωρεάν προφιτερόλ) για Μπάρι και λεωφορείο ή ωτοστόπ μετά.
ρε φίλε Μπάρι πάει ο αδελφός..ο καλός..όχι ο φίλος καπετάν Μάκης που πήγανε να μου τον στείλουν στον άλλο κόσμο κάτι κακεντρεχείς που τον κατηγορούσαν..προσκυνώ samion
θα πετάξω σίγουρα ..εχω θετική διάθεση ..θα περάσω τέλεια ...με Αλιτάλια ! ναι γιατί όχι ... με ναυτιλιακή LeftrisB και extra προφιτερόλ βεβαίως ...αλλά βρε καλέ μου φίλε αυτό με τόν Αγούδιμο !!!τι το ήθελες ....έχω αλοισμόνητες εμπειρίες από καπετάν Αγούδημο ( Μιλένα Ροδάνθη Την παλιο Πηνελόπη ) έχω γυρίσει όλο το αιγαίο μπαταρισμένος ....δεν θα το ξαναντέξω με τίποτα
μπράβο Dorotija! πες τα εσύ που έχεις και ευφράδεια γιατι δε μ' ακούνε. ο καπτά Μάκης έκανε όλο τον κόσμο να μπαίνει με το σταυρό στο χέρι στα πλοία του. άξιος χριστιανός.Χρήστο σε παρακαλώ, μη μου θίγεις τον Αγούδημο... Ο εν λόγω επιχειρηματίας έχει ανώτερα χριστιανικά αισθήματα και με βοήθησε να επιστρέψω στο δρόμο του Θεού από τον οποίο είχα αποκοπεί για χρόνια...
Μετά από 14 περίπου ώρες (και ίσως και περιπλέον;δεν θυμάμαι) και αφού η θρυλική Ρομίλντα είχε χαλάσει και είχαμε μείνει καταμεσής στο πέλαγος, στην επιστροφή μας από Αμοργό, όταν πάτησα το πόδι μου στο λιμάνι έκανα για πρώτη φορά το σταυρό μου...
Λίγα τα λόγια λοιπόν για το Μάκη, θα μας τον στείλετε στον αλλο κοσμο, καλά λεει ο Samion..