Miltoss
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΑριζοναΟρλεανη Γουατεμαλα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Τρένο Ιμαλαιων ΠεκίνοΛάσα
Αλεξάνδρεια δαγκωτό !!!!!!!!!! Πιο ανθρώπινη ,με πιο κοσμοπολίτικο αέρα. Μου θύμισε πολύ την Θεσσαλονίκη !!!!!!!! Τήν Λάτρεψα ...
Αν θες ποτο το βραδυ και καποια εστιατορια σε κοντινη αποσταση , μενεις στο Marriott .καλησπέρα σε όλους!
το Μάρτιο κανονίζουμε ταξίδι στην Αίγυπτο και θα ήθελα να ρωτήσω, πού είναι καλύτερα να μείνει κανείς στο Κάιρο. Απ' ό,τι έχω ακούσει οι περισσότεροι μένουν ή στο Marriott ή στο Ramses, εμένα δε με ενδιαφέρουν τόσο οι πολυτέλειες, όσο το να μένω σε μια περιοχή που να μπορείς να βγεις το βράδυ για ένα φαγητό/ποτό.
όποιος λοιπόν έχει πάει και έχει την ευγενή καλοσύνη, ας με διαφωτίσει!
(θα επανέλθω με πολύ περισσότερες απορίες, οπότε όποιος απαντήσει να το σκεφτεί πρώτα καλά!)
πηγα στο καιρο το 2008 σε επαγγελματικο ταξιδι.ειχα μεινει μια βραδια στο conrad και δυο βραδιες στο marriot.και τα 2 ειναι υπερχλιδα,το conrad πιο συγχρονο και το marriot παλιο παλατι οπως λεχθηκε πιο πανω.απο τιμες δεν εχω ιδεα,πληρωνε η εταιρια.και τα 2 ειναι πανω στο νειλο.για φαγητο μην ανοιγεσαι ιδιαιτερα.στο καιρο εισαι σιγουρος για το φαγητο μονο μεσα στα ξενοδοχεια και εμεις ειχαμε επισης φαει σε καραβακι-κρουαζιερα βραδυνη στο νειλο.αυτο που λες για ποτο δεν ξερω αν ισχυει στο καιρο.μην περιμενεις να βρεις μπαρακια κλπ....τουλαχιστον αποτι θυμαμαι και αποτι μας ειχαν πει δεν παιζουν τετοια πραγματα σε χωρες σαν την αιγυπτο..εκει πας για αλλα πραγματα...καλησπέρα σε όλους!
το Μάρτιο κανονίζουμε ταξίδι στην Αίγυπτο και θα ήθελα να ρωτήσω, πού είναι καλύτερα να μείνει κανείς στο Κάιρο. Απ' ό,τι έχω ακούσει οι περισσότεροι μένουν ή στο Marriott ή στο Ramses, εμένα δε με ενδιαφέρουν τόσο οι πολυτέλειες, όσο το να μένω σε μια περιοχή που να μπορείς να βγεις το βράδυ για ένα φαγητό/ποτό.
όποιος λοιπόν έχει πάει και έχει την ευγενή καλοσύνη, ας με διαφωτίσει!
(θα επανέλθω με πολύ περισσότερες απορίες, οπότε όποιος απαντήσει να το σκεφτεί πρώτα καλά!)
Εκτός από taxi με λεωφορείο και shuttle bus... με λεωφορείο θα σου έλεγα να το ξεχάσεις και με shuttle να το τολμήσεις αν σε βολεύει το location του ξενοδοχείου σου... η ασφαλέστερη και λογικότερη επιλογή είναι μακράν το taxi...Επειδη δεν θα ειμαι με γκρουπ θα ηθελα να μαθω οποιος γνωριζει πως μπορω να παω απο το αεροδρομιο στο καιρο εκτος ταξι, και γενικα ποια ειναι η πιο ασφαλης επιλογη.
H εποχή για να επισκεπτεις την Αίγυπτο φυσικά και δεν είναι η καλύτερη δυνατή... αν δεν έχεις πείρα από ταξίδια θα σου έλεγα να προτιμήσεις κάποιο γραφείο ταξιδίων ή να κανονίσεις με κάποιο τοπικό γραφείο το transfer, την διαμονή σου και τις εκδρομές σου...Πολλοι μου λενε πως δεν ειναι καλη περιοδος να επισκεφτει κανεις την αιγυπτο. Θα ηθελα τις γνωμες σας, και οποια αλλη πληροφορια απο ξενοδοχεια κτλ εχετε ειναι καλοδεχουμενη! Ευχαριστω εκ των προτερων!