STKF
Member
Που θα έπρεπε να μπει? έτσι όπως κοίταξα-λίγο βιαστικά εναι η αλήθεια΄- μου φάνηκε το πιο κατάλληλο.Ωραίο θέμα αλλά γιατί είναι στο social;Νομίζω ότι είναι καθαρά ταξιδιωτικό.
Που θα έπρεπε να μπει? έτσι όπως κοίταξα-λίγο βιαστικά εναι η αλήθεια΄- μου φάνηκε το πιο κατάλληλο.Ωραίο θέμα αλλά γιατί είναι στο social;Νομίζω ότι είναι καθαρά ταξιδιωτικό.
Κατά την γνώμη μου θα μπορούσε να μπεί στο γενικά περί ταξιδιών.Απλά το λέω για να το βρίσκει ο κόσμος καλύτερα.Αν συμφωνεί και η διαχείριση μπορεί να μετακινηθεί.Που θα έπρεπε να μπει? έτσι όπως κοίταξα-λίγο βιαστικά εναι η αλήθεια΄- μου φάνηκε το πιο κατάλληλο.
Ήταν η πρώτη σκέψη που έκανα, αλλά μετά σκέφθηκα ότι αυτό το, γενικά περί ταξιδιών, παραπέμπει περισσότερο σε δαιδικαστικά θέματα.Κατά την γνώμη μου θα μπορούσε να μπεί στο γενικά περί ταξιδιών.
Το social πάλι είναι για μουσική,κινηματογράφο,αθλητικά κτλ και ότι δεν εμπίπτει στην θεματολογία του travelstories.Δεν είναι σπουδαίο το πρόβλημα απλά συζήτηση κάνουμε.Ήταν η πρώτη σκέψη που έκανα, αλλά μετά σκέφθηκα ότι αυτό το, γενικά περί ταξιδιών, παραπέμπει περισσότερο σε δαιδικαστικά θέματα.