Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Αν θέλεις βάζε στον τίτλο τη χώρα. Βοηθάει καλύτερα κάποιον που ψάχνει πληροφορίες.Η Ακρόπολη της Dinant
Αν θέλεις βάζε στον τίτλο τη χώρα. Βοηθάει καλύτερα κάποιον που ψάχνει πληροφορίες.Η Ακρόπολη της Dinant
DINANT ΒΕΛΓΙΟΑν θέλεις βάζε στον τίτλο τη χώρα. Βοηθάει καλύτερα κάποιον που ψάχνει πληροφορίες.
Η απόκτηση θαυμαστών είναι προτέρημα άλλων!DINANT ΒΕΛΓΙΟ
Υ.Γ. Αν πιάσεις το νήμα από την αρχή θα βρεις πολλούς ακόμα (μεταξύ αυτών και τη θαυμάστρια του post σου) για να τους κάνεις την ίδια παρατήρηση-επισήμανση.
Μα ήδη η χάρη που ζήτησες εκπληρώθηκε άμεσα και στην πλειοψηφία των post μου, όχι μόνο αναφέρω τη χώρα, αλλά γράφω και ολόκληρα σεντόνια για την ιστορία των Κάστρων, πράγμα που σημαίνει ότι ποτέ δεν βαριέμαι και πάντα οι αναρτήσεις μου θέλω να είναι όσο πιο ολοκληρωμένες γίνεται. Κάποιες φορές μπορεί να ξεχαστώ και να μην αναφέρω τη χώρα, θεωρώντας ότι η πόλη είναι τόσο γνωστή, ώστε δεν χρειάζεται περισσότερες συστάσεις.Η απόκτηση θαυμαστών είναι προτέρημα άλλων!
Δεν έκανα καμία παρατήρηση. Ζήτησα χάρη. Αν δεν θες να το κάνεις, μη το κάνεις. Δεν σε υποχρεώνει κανένας.
Το ότι μπαίνοντας στο νήμα με πήγε στο πρώτο αδιάβαστο μήνυμα, που ήταν το δικό σου, δεν σου πέρασε από το μυαλό. Αν πάω πιο πίσω στο νήμα το πιο πιθανό είναι να βρω δικά μου μηνύματα χωρίς την αναφορά χώρας. Με το καιρό προσθέτω ή αφαιρώ διάφορα από τα μηνύματα μου, βλέποντας σχόλια άλλων ή ακόμα και παρατηρήσεις αν θες.Μα ήδη η χάρη που ζήτησες εκπληρώθηκε άμεσα και στην πλειοψηφία των post μου, όχι μόνο αναφέρω τη χώρα, αλλά γράφω και ολόκληρα σεντόνια για την ιστορία των Κάστρων, πράγμα που σημαίνει ότι ποτέ δεν βαριέμαι και πάντα οι αναρτήσεις μου θέλω να είναι όσο πιο ολοκληρωμένες γίνεται. Κάποιες φορές μπορεί να ξεχαστώ και να μην αναφέρω τη χώρα, θεωρώντας ότι η πόλη είναι τόσο γνωστή, ώστε δεν χρειάζεται περισσότερες συστάσεις.
Only love
Ευχαριστώ για την εκπλήρωση της χάρης!Only love
Νομίζω ότι δεν χρειάζεται άλλο "τράβηγμα από τα μαλλιά" αυτή η συζήτηση (εννοώ για να μην παρεξηγηθώ, περαιτέρω αναλύσεις και επεξηγήσεις) . Κουράστηκα χωρίς λόγο.Το ότι μπαίνοντας στο νήμα με πήγε στο πρώτο αδιάβαστο μήνυμα, που ήταν το δικό σου, δεν σου πέρασε από το μυαλό. Αν πάω πιο πίσω στο νήμα το πιο πιθανό είναι να βρω δικά μου μηνύματα χωρίς την αναφορά χώρας. Με το καιρό προσθέτω ή αφαιρώ διάφορα από τα μηνύματα μου, βλέποντας σχόλια άλλων ή ακόμα και παρατηρήσεις αν θες.
Δεν το ήξερα ότι πρέπει να λογοδοτω για το κάθε μήνυμα μου. Και δεν είπα ποτέ ότι βαριέσαι να γράφεις, αλλά ουτε και εγώ βαριέμαι να διαβάζω. Αυτό που ζήτησα έχει πρακτική έννοια. Βλέπω χώρα, βάζω σελιδοδείκτη και διαβάζω αργότερα όταν έχω όρεξη ή θέλω να σημειώσω τις πληροφορίες. Και σίγουρα δεν ξέρω όλες τις πόλεις κάθε χώρας....
Ευχαριστώ για την εκπλήρωση της χάρης!
Εγω περισσότερο από σένα και δεν πρόκειται να ξανά ζητήσω κάτι. Δεν έχει νόημα άλλωστε έτσι.Κουράστηκα χωρίς λόγο.