Εχω ακουσει οτι κατα το τελος Αυγουστου γινεται στη Καρπαθο το ωραιοτερο πανηγυρι της Ελλαδας!Ειναι αληθεια;Εσυ τι ξερεις;
Αντώνη το πανηγύρι που αναφέρεις στις 7 Σεπτεμβρίου είναι στα Πηγάδια, σωστά?Τα μεγάλα Πανηγύρια της Καρπάθου είναι 2, το ένα είναι τον Δεκαπενταύγουστο, που αξίζει κανείς να πάει στην Όλυμπο (γιορτάζεται όμως και σε άλλα 3 χωριά) και το άλλο μεγάλο πανηγύρι είναι στις 7 Σεπτεβρίου, παραμονή της Λαρνιώτισας που λέμε εδώ. Όντως έρχονται πάρα πολύ Καρπάθιοι απο Αθήνα-εξωτερικό μόνο γι'αυτό. Θα δείξει και το ΣΚΑΙ αποσπάσματα γιατί ήταν εδώ τότε, τη περασμένη εβδομάδα δηλαδή. Όμως αν κάποιον δε τον πειράζουν οι λίγο ακριβότερες τιμές κλπ στα μέσα Αυγούστου προτείνω ανεπιφύλακτα Δεκαπενταύγουστο στην Όλυμπο. Δε μπορώ να το περιγράψω...
Astral φαίνεται ότι το νησί το χεις ζήσει για τα καλά! Κάνεις ακόμα και μένα να ζηλεύω...θέλω τώρα φουρνιστό ψωμί και πίτες, γίνεται?????????? Ζεστό ολόφρεσκο ψωμί με βούτυρο!!!!!!!!
Pandora, απο παραλίες, άστα...δες και το Διακόφτη, είναι φανταστική παραλία! Μία και μία...
Εμ, τι νόμιζες?Τελικά έχουμε φαν εδώ, ε; Όχι ότι κ ότι...
Άστα, έχω να πάω και εγώ αρκετά χρόνια. Όσο σπούδαζα, τέτοια εποχή ήμουν πίσω για εξεταστική, ακόμα και φέτος παντρευόταν μιά πολύ καλή φίλη εκείνη τη μέρα και πάλι δεν πήγα! Ελπίζω του χρόνου να τα καταφέρω, μου έχει λείψει τόσο πολύ!Εμ, τι νόμιζες?
Ελπίζω μόνο την επόμενη φορά που θα έρθω, να καταφέρω να πάω και στο πανηγύρι του Αγ. Ιωάννη στη Βρουκούντα.
Ωραία, του χρόνου μπορεί να δεις κι εμένα εκεί
Αλήθεια, η φωτό αυτή σου θυμίζει κάτι??
Αυτό έλειπε να μην την ήξερες κιόλας..εδώ κοντεύω να την μάθω εγώΕίσαι απίστευτη!!!
Χαχαχαχα...στο δρόμο προς Λευκό! Την ξέρω απ'έξω την Κάρπαθο και επειδή είμαι της περιπλάνισης (εξού και τα ταξίδια) και λόγω ιδιότητας.