angelo_kav
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΤΑΛΙΝ
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ
Παιδιά θα πάω το καλοκαίρι 7 μέρες Κρήτη (αφ: Ηράκλειο & αναχ: Χανιά) και θέλω να τα δω όλα. Τι μου προτείνετε?
angelo_kav said:Παιδιά θα πάω το καλοκαίρι 7 μέρες Κρήτη (αφ: Ηράκλειο & αναχ: Χανιά) και θέλω να τα δω όλα. Τι μου προτείνετε?
αν θάχεις ΙΧ και βάλεις τις παραλίες σε τελευταία προτεραιότητα σε 7 μέρες την γυρίζεις όλη.Δέν έκλεισα ακόμα ξενοδοχεία, μόνο αεροπορικά. Είμαι απο βόρεια Ελλάδα. Ακόμα δεν το εχω οργανώσει το ταξίδι μου. Βασικά θέλω να δω λίγο απ όλα...
Βοήθα λίγο παραπάνω όμως, τι αξίζει να δώ και τι να αφήσω.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...αν θάχεις ΙΧ και βάλεις τις παραλίες σε τελευταία προτεραιότητα σε 7 μέρες την γυρίζεις όλη.
ξεκίνα από Ηράκλειο για τισ ανατολικές πόλεις (Ελούντα Σπι9ναλόγκα-ΆγιοΝικόλαο-Μονή Τοπλου- Βαί-Παλαίκαστρο -Ζάκρο, τράβα από τα νότια στην Ιεράπετρα-Βιάνο-Ηράκλειο(μέσω Βιάννου)-Ρέθυμνο-Αργυρούπολη-Κουρνάσ-Βρύσσεσ-Αρμένοι Καλύβες-Σούδα-Χανιά. μέχρι εδώ σου υπολογίζω 3 βράδια. αν βάλεις καθυστέρηση μουσείο Ηρακλειου, Κνωσσό , ίσως Σπιναλόγκα (αλλά τη βλέπεις κι από μακριά μη χάνεις χρόνο) τότε 4.Βοήθα λίγο παραπάνω όμως, τι αξίζει να δώ και τι να αφήσω.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Είσαι καταπληκτικός... Κάπως έτσι φαντάζομαι το ταξίδι μου... Αλλά θέλω να πάω και σ ένα κρητικό γλέντι κάπου, δεν ξέρω πού ακριβώς... Για Μάλια & Χερσόνησο δεν λες τίποτα??ξεκίνα από Ηράκλειο για τισ ανατολικές πόλεις (Ελούντα Σπι9ναλόγκα-ΆγιοΝικόλαο-Μονή Τοπλου- Βαί-Παλαίκαστρο -Ζάκρο, τράβα από τα νότια στην Ιεράπετρα-Βιάνο-Ηράκλειο(μέσω Βιάννου)-Ρέθυμνο-Αργυρούπολη-Κουρνάσ-Βρύσσεσ-Αρμένοι Καλύβες-Σούδα-Χανιά. μέχρι εδώ σου υπολογίζω 3 βράδια. αν βάλεις καθυστέρηση μουσείο Ηρακλειου, Κνωσσό , ίσως Σπιναλόγκα (αλλά τη βλέπεις κι από μακριά μη χάνεις χρόνο) τότε 4.
Κατόπιν τα Χανιά και το νομό του θάχεισ αρκετό χρόνο να τον δεις. το τι θα δεις τάχουμε γράψει πολλάκις. μη σπαταλήσεις το χρόνο σου στα Σφακιά.
βάλε σίγουρα το Ακρωτήρι με τα μοναστήρια, και τις παραλίες Φαλάσαρνα-Ελαφονήσι για μια γρήγορη βουτιά. φυσικά και την πόλη.
μετά τούτων τάχεις δει όλα...την επομένη θα σε ανεβάσω στο Ψηλορείτη
Χερσόνησο Μάλια είναι τα πρώτα χωριά που θα συναντήσεις. Στη πρώτη να κάνεις μια βόλτα στον παραλιακό της (με τα πόδια) αξίζει. Βέβαια τα ωραία είναι το βράδυ...Μάλια δεν αξίζει να κάνεις στάση, εκτός από το αρχαίο παλάτι αλλά μόνο χαλάσματα έχει. εκεί βρέθηκαν πολλά χρυσά που βρίσκονται στο μουσείο Ηρακλείου. Για κρητικό γλέντι αν υπάρχει γιορτή τις μέρεςΕίσαι καταπληκτικός... Κάπως έτσι φαντάζομαι το ταξίδι μου... Αλλά θέλω να πάω και σ ένα κρητικό γλέντι κάπου, δεν ξέρω πού ακριβώς... Για Μάλια & Χερσόνησο δεν λες τίποτα??
Αξίζει να πάω σε κάποιο χωριό ορεινό να μείνω μια ή δυο μέρες??Χερσόνησο Μάλια είναι τα πρώτα χωριά που θα συναντήσεις. Στη πρώτη να κάνεις μια βόλτα στον παραλιακό της (με τα πόδια) αξίζει. Βέβαια τα ωραία είναι το βράδυ...Μάλια δεν αξίζει να κάνεις στάση, εκτός από το αρχαίο παλάτι αλλά μόνο χαλάσματα έχει. εκεί βρέθηκαν πολλά χρυσά που βρίσκονται στο μουσείο Ηρακλείου. Για κρητικό γλέντι αν υπάρχει γιορτή τις μέρες
που θα είσαι να πας σε πανηγύρι. υπάρχουν και πολιτιστικές εκδηλώσεις,
μπορείς να μείνεις στο Παλαίκαστρο το πρώτο βράδι, μετά που θάχεις κάνει αρκετά χλμ για να ξεκουραστείς.Αξίζει να πάω σε κάποιο χωριό ορεινό να μείνω μια ή δυο μέρες??