• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΚΑΤΑΡ & Travel Insurance ζητώ σχόλαια / απαντήσεις

Travelsafe

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όχι στον ... άλλο κόσμο!
Ταξίδι-Όνειρο
3 χρόνια Θιβέτ & Ινδίες
Καλησπέρα σε όλες & όλους.
Στο παρελθόν είχα ενημερώσει με ανάρτηση το γεγονός οτι οι Καταριανοί πλέον επιβάλλουν οι ταξιδιωτικές ασφαλίσεις που απαιτούν για να εκδώσουν βίζα, πρέπει να αγοράζονται από συγκεκριμένες "δικές" τους επιλεγμένες ασφαλιστικές εταιρείες.
Πλέον έχουν επεκτείνει το κατάλογο και με Καταριανούς ασφαλειομεσίτες.
Η ζητούμενη ασφάλιση έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές - όπως πχ η δική μας συνθἠκη Schengen.

Τί συμβαίνει τώρα:
Κάποιοες ειδικευμένες ελληνικές ασφαλιστικές (Mondial Assistance) "αφαίρεσαν" από τη λίστα των χωρών που ασφαλίζουν το Κατάρ. Απλός ο λόγος. Θέλουν ν' αποφύγουν ο πελάτης που ασφαλίστηκε μαζί τους να αναγκαστεί κατά την άφιξη του και να του επιβληθεί ν' ασφαλιστεί εκ νέου επί τόπου στο αεροδρόμιο.
Άλλες δεν το έχουν αφαιρέσει από τους καλυπτόμενους προορισμούς.

ΕΡΩΤΩ και θέλω τα φώτα σας. Έχει κάποιος πάει στο Κατάρ με ασφαλιστήριο συμβόλαιο πχ Ιντεραμέρικαν, AIG, Generali ή όποια άλλη και του επέτρεψαν την είσοδο, χωρίς να τον αναγκάσουν να εκδόσει επιτοπίως νέα;
Περιμένω τις απαντήσεις σας.
Ευχαριστώ πολύ
Με εκτίμηση & αγάπη ΝΧ

Curibo

Member
Καλησπέρα σε όλες & όλους.
Στο παρελθόν είχα ενημερώσει με ανάρτηση το γεγονός οτι οι Καταριανοί πλέον επιβάλλουν οι ταξιδιωτικές ασφαλίσεις που απαιτούν για να εκδώσουν βίζα, πρέπει να αγοράζονται από συγκεκριμένες "δικές" τους επιλεγμένες ασφαλιστικές εταιρείες.
Πλέον έχουν επεκτείνει το κατάλογο και με Καταριανούς ασφαλειομεσίτες.
Η ζητούμενη ασφάλιση έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές - όπως πχ η δική μας συνθἠκη Schengen.

Τί συμβαίνει τώρα:
Κάποιοες ειδικευμένες ελληνικές ασφαλιστικές (Mondial Assistance) "αφαίρεσαν" από τη λίστα των χωρών που ασφαλίζουν το Κατάρ. Απλός ο λόγος. Θέλουν ν' αποφύγουν ο πελάτης που ασφαλίστηκε μαζί τους να αναγκαστεί κατά την άφιξη του και να του επιβληθεί ν' ασφαλιστεί εκ νέου επί τόπου στο αεροδρόμιο.
Άλλες δεν το έχουν αφαιρέσει από τους καλυπτόμενους προορισμούς.

ΕΡΩΤΩ και θέλω τα φώτα σας. Έχει κάποιος πάει στο Κατάρ με ασφαλιστήριο συμβόλαιο πχ Ιντεραμέρικαν, AIG, Generali ή όποια άλλη και του επέτρεψαν την είσοδο, χωρίς να τον αναγκάσουν να εκδόσει επιτοπίως νέα;
Περιμένω τις απαντήσεις σας.
Ευχαριστώ πολύ
Με εκτίμηση & αγάπη ΝΧ
Βγάλατε άκρη με την ασφάλεια? Μπορείς να αγοράσεις κατά την άφιξη εκεί?

Travelsafe

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όχι στον ... άλλο κόσμο!
Ταξίδι-Όνειρο
3 χρόνια Θιβέτ & Ινδίες
Ναι, έβγαλα άκρη. Από το κατεβατό των ασφαλιστικών διάλεξα την ISLAMIC Insurance (σκέφτηκα οτι με αυτή τη φίρμα κανείς δεν θα πει ΟΧΙ, χεχεχε). Έτσι ασφάλισα πελάτισσα μου που έκανε2 ταξίδια απανωτά μέσα σε 40 μέρες. Δεν είναι ακριβή.
Αν την κάνεις επί τόπου χάνεις πολυτιμο χρόνο και δεν γνωσίζω εάν σεχρεώσουν το ίδιο, πέρα από τη ταλαιπωρία.
Στην δική μου της την ζήτησαν στον έλεγχο διαβατηρίων.

Με τα βήματα που σου δίνω πιό κάτω μπορείς να ασφαλιστείς. Δεν είναι ακριβή.

QATAR Instructions 4 visiting inbound Visa
Πάμε:
Πας εδώ https://www.qiic.com.qa/products/retail/travel-insurance/

Επιλέγεις
1. Mandatory Visitors' Health Insurance & Buy Now
2. Διάλεξε το NO. Στο YES δεν μου αναγνώριζε το διαβατήριο…
3. Επιλέγεις: Visiting Qatar Inbound Insurance
4. Επιλέγεις 30 μέρες και καταχωρείς την αναχώρηση αυτόματα υπολογίζει επιστροφή 30 ημερών
5. Καταχωρείς τα προσωπικά στοιχεία του ταξιδιώτη, κάνεις upload το διαβατήριο
6. Αφού συμπληρωθούν μεταφέρεσαι στο περιβάλλον πληρωμής. Εκεί μένεις stand by για το OTP που θα λάβει στο κινητό του ο ταξιδιώτης.
7. Με την επιβεβαίωση ότι τραβήχτηκαν τα χρήματα θα πάρεις ΟΚ στο κινητό και το συμβόλαιο θα σταλεί στο email σου.

Curibo

Member
Ναι, έβγαλα άκρη. Από το κατεβατό των ασφαλιστικών διάλεξα την ISLAMIC Insurance (σκέφτηκα οτι με αυτή τη φίρμα κανείς δεν θα πει ΟΧΙ, χεχεχε). Έτσι ασφάλισα πελάτισσα μου που έκανε2 ταξίδια απανωτά μέσα σε 40 μέρες. Δεν είναι ακριβή.
Αν την κάνεις επί τόπου χάνεις πολυτιμο χρόνο και δεν γνωσίζω εάν σεχρεώσουν το ίδιο, πέρα από τη ταλαιπωρία.
Στην δική μου της την ζήτησαν στον έλεγχο διαβατηρίων.

Με τα βήματα που σου δίνω πιό κάτω μπορείς να ασφαλιστείς. Δεν είναι ακριβή.

QATAR Instructions 4 visiting inbound Visa
Πάμε:
Πας εδώ Travel Insurance - QIIC

Επιλέγεις
1. Mandatory Visitors' Health Insurance & Buy Now
2. Διάλεξε το NO. Στο YES δεν μου αναγνώριζε το διαβατήριο…
3. Επιλέγεις: Visiting Qatar Inbound Insurance
4. Επιλέγεις 30 μέρες και καταχωρείς την αναχώρηση αυτόματα υπολογίζει επιστροφή 30 ημερών
5. Καταχωρείς τα προσωπικά στοιχεία του ταξιδιώτη, κάνεις upload το διαβατήριο
6. Αφού συμπληρωθούν μεταφέρεσαι στο περιβάλλον πληρωμής. Εκεί μένεις stand by για το OTP που θα λάβει στο κινητό του ο ταξιδιώτης.
7. Με την επιβεβαίωση ότι τραβήχτηκαν τα χρήματα θα πάρεις ΟΚ στο κινητό και το συμβόλαιο θα σταλεί στο email σου.
Ευχαριστώ πολύ. Διάβασα ότι για παραμονή κάτω των 30 ημερών δεν την απαιτούν, την προτείνουν. Θα μείνουμε μόλις 3 μέρες. Ξέρετε αν χρειάζεται? Έχουμε ταξιδιωτική ασφάλεια μέσω της ασφάλεια κατοικίας, αλλά προφανώς άλλη εταιρεία από αυτές που προτείνουν.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.689
Μέλη
39.431
Νεότερο μέλος
Filippos Kal

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom