• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2012

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ναι σε όλα, με μια μικρή ένσταση για την Κερκίνη, όχι για το ότι δεν υπάρχουν όλ' αυτά, αλλά για το ότι το καλοκαίρι, λόγω χαμηλής στάθμης των υδάτων, ίσως είναι δύσκολη η πρόσβαση με τη βάρκα σε κάποιες περιοχές - με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την παρατήρηση της πανίδας.

+1 για την Εβόρα - απίστευτο φαγητό! (btw, ξέρεις ότι αυτοί που δουλεύουν το μαγαζί είχαν το "Ρέμα" παλιά στην Τούμπα Θεσ/νίκης? )
Καλά άσε με, μη σκέφτομαι τώρα τα φαγητά εκεί και δε μπορώ να κοιμηθώ :haha: Όχι δεν το ήξερα ότι είχαν κι αλλού μαγαζί! Κι αυτοί επαναπατρισθέντες λοιπόν...Και στο Άγιο Πνεύμα έχει μια ταβέρνα (Νόστος - Περικλής) που υπήρχε αρχικά στον Πειραιά για πολλά χρόνια...Δεν έχεις φάει πιο νόστιμο ζυγούρι στη γάστρα και πατάτες φούρνου...Off topic closed..

Για την Κερκίνη μπορώ να μάθω λεπτομέρειες για πρόσβαση αύριο! Αν ενδιαφέρεται η κοπέλα ας μας πει και θα μάθω ό,τι μπορώ.

MissPaparazzi

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΣΙΑ
:)

Αυτοκίνητο δικό μας δεν θα έχουμε, οπόταν στην πραγματικότητα αποκλείω το να γυρίσουμε όπως διάβασα Χαλκιδική ολόκληρη... Θα κινούμαστε με ταξί. λεωφορείο (δεν ξέρω και αν έχει και κανα τρένο για να μας πιο ευκολα μήπως - μπορεί και να είπα βλακειούλα :D ).
Από όσο έχω αποφασίσει μέχρι στιγμής, θα κάνουμε 2 μονοήμερες. Η μια στην Έδεσσα και η άλλη Χαλκιδική. και τις άλλες 2 μέρες θα κάτσουμε Θεσσαλονίκη για βόλτα, ψώνια (στην συνεχεια θα δούμε αν θα κάνουμε κατι αλλο θεσσαλονικη όπως αξιοθεατα). Έδεσσα είναι σίγουρο για καταρράκτες και τέτοια. Αλήθεια θέλω πολύ να πάω... Επίσης για Εβόρα και Βεργίνα θυμάμαι...
Τώρα για Χαλκιδική έχω διαβάσει διάφορα όπως Κασσάνδρα, Λούτσα, Στάγιρα, Άθυτος, Λουτρά Αγ. Παρασκευής, αρχαία Πέλλα (δεν καταλαβα πολύ που είναι) κτλ... Αλήθεια δεν ξέρω που να πάω μιλόντας για Χαλκιδική αλλά κρατάω την Κασσάνδρα γιατί την αναφέρατε αρκετά! Θα ήθελα να με κατατοπίσετε λοιπόν στην Κασσάνδρα για το που να βρω καλό φαγάκι, τι να δω και που να απολαύσω καφεδάκι προς το ηλιοβασίλεμα (αν είναι εύκολο και όχι μακριά)...

Ευχαριστώ και πάλι! :clap:

MissPaparazzi

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΣΙΑ
Δεν το περίμενα ότι η Έδεσσα θα ήταν τόσο must!! Αλλά σωστά το θέτει ο stalev και για Θεσσαλονίκη με τη ματιά του τουρίστα. Να πας λοιπόν Έδεσσα- Βεργίνα και αν θέλεις υγροβιότοπους και προστατευόμενα πτηνά, να κάνεις μια βόλτα προς εμάς στις Σέρρες και συγκεκριμένα στη λίμνη Κερκίνη. Να δεις βουβάλια, αργυροπελεκάνους, το δάσος μέσα στο νερό και να κάνεις βόλτα με άλογα στο βουνό και με βάρκα μέσα στη λίμνη - μετά μπορείτε να πάτε και Μακρυνίτσα να φάτε απίστευτα ποντιακά φαγητά και βουβάλι στην Εβόρα ή πέστροφες στα Άνω Πορόια.

a1.bp.blogspot.com__gznbAa4BTUo_Tdlyo08RVhI_AAAAAAAASmU_XsrM74GPuT4_s1600_Kerkini_Kormoranoi.jpg
Θα ήθελα να μαθω κάτι παραπάνω για Σέρρες και Κερκίνη, δλδ πόσο μακριά είναι ή πόσο εύκολα μπορώ να πάω εκεί καθώς επίσης και για Εβόρα και Μακρυνίτσα :D

MissPaparazzi

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΣΙΑ
Για την Κερκίνη μπορώ να μάθω λεπτομέρειες για πρόσβαση αύριο! Αν ενδιαφέρεται η κοπέλα ας μας πει και θα μάθω ό,τι μπορώ.[/QUOTE]

Θα ήθελα να μάθω κάτι παραπάνω για Κερκίνη:p

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88