16 Δεκεμβρίου 2010 #2 XRISTOS71 Member Μηνύματα 3.388 Likes 1.501 Βγές και μπές ξανα το πρωί !!!!!! τετοια ωρα δεν ειναι μεσα η ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ που καλωσορίζει νέα μέλη γραφε με μικρά !!
Βγές και μπές ξανα το πρωί !!!!!! τετοια ωρα δεν ειναι μεσα η ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ που καλωσορίζει νέα μέλη γραφε με μικρά !!
17 Δεκεμβρίου 2010 #3 rethimno Member Μηνύματα 1.770 Likes 1.054 Επόμενο Ταξίδι Λεσβος Ταξίδι-Όνειρο Γύρος του κοσμου XRISTOS71 said: Βγές και μπές ξανα το πρωί !!!!!! τετοια ωρα δεν ειναι μεσα η ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ που καλωσορίζει νέα μέλη γραφε με μικρά !! κλικ για όλη την παράθεση... Aσε το παιδακι .....θα το τρομαξεις.....και θα ξεχασει να μπει.... στη παρεα μας
XRISTOS71 said: Βγές και μπές ξανα το πρωί !!!!!! τετοια ωρα δεν ειναι μεσα η ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ που καλωσορίζει νέα μέλη γραφε με μικρά !! κλικ για όλη την παράθεση... Aσε το παιδακι .....θα το τρομαξεις.....και θα ξεχασει να μπει.... στη παρεα μας
17 Δεκεμβρίου 2010 #4 KLEOPATRA Member Μηνύματα 5.870 Likes 2.265 Ταξίδι-Όνειρο Ειρηνικος ..παντου (Off topic)που σκ.... ειναι αυτο το εμοτικον που βγαζει γλωσσα? Πρεπει να μου κοψετε μισθο (on topic) καλο μου μελος καλως ηρθεςστο φορουμ Καλα ταξιδια.
(Off topic)που σκ.... ειναι αυτο το εμοτικον που βγαζει γλωσσα? Πρεπει να μου κοψετε μισθο (on topic) καλο μου μελος καλως ηρθεςστο φορουμ Καλα ταξιδια.
21 Δεκεμβρίου 2010 #5 kon_gav Member Μηνύματα 450 Likes 51 Επόμενο Ταξίδι Ιταλία! Ταξίδι-Όνειρο όλος ο πλανήτης ΓΗ ! Καλώς ήρθες φίλε...όπως κατάλαβες θα έχεις να κάνεις με τρελούς σε αυτό το forum (με την καλή έννοια)!:xmas_lol: Last edited by a moderator: 5 Οκτωβρίου 2013
Καλώς ήρθες φίλε...όπως κατάλαβες θα έχεις να κάνεις με τρελούς σε αυτό το forum (με την καλή έννοια)!:xmas_lol: