25 Δεκεμβρίου 2010 #1 N nanaki Member Μηνύματα 11 Likes 0 Επόμενο Ταξίδι ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ Ταξίδι-Όνειρο ΠΟΛΩΝΙΑ- ΕΣΘΟΝΙΑ Είμαι χαρούμενη γιατι θα μοιραστώ μαζί σας το πάθος μου για τα ταξείδια.Καλό ξεκίνημα...:xmas_smile:
26 Δεκεμβρίου 2010 #2 vagantos Member Μηνύματα 2.030 Likes 1.618 Επόμενο Ταξίδι Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική Ταξίδι-Όνειρο στου Ν.Καββαδία τα μέρη Καλωσόρισες και πάντα καλοτάξιδη...
26 Δεκεμβρίου 2010 #3 Giristroula Member Μηνύματα 723 Likes 348 Επόμενο Ταξίδι κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ Ταξίδι-Όνειρο Κίνα, Ιαπωνία Χρόνια πολλά!Καλώς ήρθες στν παρέα μας!
27 Δεκεμβρίου 2010 #4 KLEOPATRA Member Μηνύματα 5.870 Likes 2.265 Ταξίδι-Όνειρο Ειρηνικος ..παντου Καλως ηρθες! Χρονια Πολλα και Καλη Χρονια να εχεις.
27 Δεκεμβρίου 2010 #5 N nanaki Member Μηνύματα 11 Likes 0 Επόμενο Ταξίδι ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ Ταξίδι-Όνειρο ΠΟΛΩΝΙΑ- ΕΣΘΟΝΙΑ Σ ευχαριστώ φίλη μου για τις ευχές.Δεν ξέρω αν εσυ ασχολείσαι πολύ χρόνο με το site αυτο , αλλά εγω εχω ενθουσιασθεί.Θα εχουμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε.Μια μεγάλη , χαρούμενη καλημέρα και καλή βδομάδα.:xmas_smile:
Σ ευχαριστώ φίλη μου για τις ευχές.Δεν ξέρω αν εσυ ασχολείσαι πολύ χρόνο με το site αυτο , αλλά εγω εχω ενθουσιασθεί.Θα εχουμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε.Μια μεγάλη , χαρούμενη καλημέρα και καλή βδομάδα.:xmas_smile: