dmdoc
Member
Στην "αναζήτηση" και τις "ιστορίες" θα βρεις άπειρες πληροφορίες
σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας! τελικα κλεισαμε αεροπορικη 5νθημερη μονο ρωμη και μια προαιρετικη μονοημερη στην φλωρεντια που θα αποφασισουμε εκει αν θα την κανουμε! ειναι οργανωμενη αλλα σαφως πιο χαλαρα απο την οδικη.. το προγραμμα εχει ρωμη,βατικανο-κατακομβες,τιβολι (και φλωρεντια)..!! θα μεινουμε στο ξενοδοχειο cicerone.. αν εχετε τωρα να προτεινετε για φαγητο, ποτο κτλ καποια μαγαζια....! ααα και αν γνωριζετε καποια καρτοκινητη απο εδω που να συμφερει για επικοινωνια με ελλαδα.. κατι διαβασα τωρα για την wind international...
ΠΑΓΩΤΟΟΟΟΟ!!!!! μιαμ, μιαμ, σλουρπ, μιαμ!!!!Α, και μην ξεχάσεις να φας παγωτό!
εγω δεν ειχα κλεισει γιατι ειχα παει σε ωρα που δεν ειχε κοσμο οποτε δεν ξερω αν χρειαζετε .Προσοχη ομως στην Peroni ειναι καλυτερα να κλεισεις τραπεζι!
Λοιπον λεγετε il forneo και ειναι στην οδο via dei baullari ...ειναι ο δρομος που σε βγαζει στο campo di fiori με την υπαιθρια αγορα!κοντα στο campo di fiori εχει εναν πολυ ωραιο φουρνο με γλυκα θα το βρω και θα στο στειλω
η συντρόφισσα ευαγγελία λαμβάνει Χάρη για το ατόπημά της (η Peroni ΔΕΝ δέχεται κρατήσεις) επειδή όταν την οδήγησαν εκεί οι ρωμαίοι μέντορές της το κατάστημα ήταν κλειστό λόγω εργατικής πρωτομαγιάς.Προσοχη ομως στην Peroni ειναι καλυτερα να κλεισεις τραπεζι!
Για το λόγο αυτό εμείς οι Ρωμαίοι προτείνουμε για τιμωρία του μέλους ευαγγελία ,την επόμενη φορά να φάει στα McDonalds στο Πάνθεον!!!!η συντρόφισσα ευαγγελία λαμβάνει Χάρη για το ατόπημά της (η Peroni ΔΕΝ δέχεται κρατήσεις) επειδή όταν την οδήγησαν εκεί οι ρωμαίοι μέντορές της το κατάστημα ήταν κλειστό λόγω εργατικής πρωτομαγιάς.
εγω θα σου ελεγα για 5 μερες ρωμη και μια περαντζαδα 2 ημερων απο φλωρεντια.αν εισαστε ανθεκτικοι ισως και μια μονοημερη στην πομπηια οσο θα εισαστε στη ρωμη.
αεροπορικα για αργα αυγουστο (16 και μετα) ειναι καπου 250 το ατομο
για το τραινο υπολογισε 70-120 το ατομο με επιστροφη
για ξενοδοχειο ρωμης 175 το ατομο
για φλωρεντια 60-80 το ατομο
δλδ 600 το ατομο βαρια βαρια[/quo
καλησπερα,
θα ηθελα να σε ρωτησω εαν ξερες να μου πεις μια τιμη για ρωμη φλωρεντια με επιστροφη για 2 ατομα με το intercity express.
thanx!