Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
έχει γυριστεί στο Κάπρι βεβαίως βεβαίως...φοβερό το παλαιόν άσμα που ακούγεται Parlami d'amore Mariu. και αυτό που μάλλον ενδιαφέρει πολλές, είναι ο David Ghandi...
Τέλεια διαφήμιση!!Θυμάμαι απ την πρώτη στιγμή μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον!!!..Στο Κάπρι αναφέρομαι βεβαίως...έχει γυριστεί στο Κάπρι βεβαίως βεβαίως...φοβερό το παλαιόν άσμα που ακούγεται Parlami d'amore Mariu. και αυτό που μάλλον ενδιαφέρει πολλές, είναι ο David Ghandi...
δειτε και μία που εχει ψηφιστει σε διαγωνισμο ως η καλύτερη διαφήμιση των τελευταίων ετών..κι ας φαινεται trash στην αρχη..
αν ενδιαφερεται καποιος θα πω και το τραγουδι..
χριστούγεννα 2006. οι μυθικές διαστάσεις που έχει πάρει στην Ιταλία την συντηρούν σχεδόν αυτούσια. Δες την εκδοχή του 2008..Χα Χα Χα Μου έφτιαξες τη διάθεση. Ξέρεις μήπως από πότε είναι αυτή η διαφήμιση?
το σποτ ξέθαψε κυριολεκτικά το τραγούδι των Ricchi e Poveri και το επανέφερε έστω και για λίγο στο ΤΟΠ 50!..(σελ.8 musica italiana) για να φανταστείς την τρομερή επιτυχία που είχε...καλά φοβερό βιντεάκι!
ξέρουν στο PA το spritz? εντύπωση μου κάνει..To ήπια την Παρασκευή στην υγειά σας...
Neraida...Palermo e' pronta per lo Spritz...E tu???