varsa
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- far away
ενταξει βρε DEf, γινονται και λαθη! τι να κανουμε τωρα...Τι welcome καλέ, 4 μήνες πριν έχει ποστάρει ο άνθρωπος.
ενταξει βρε DEf, γινονται και λαθη! τι να κανουμε τωρα...Τι welcome καλέ, 4 μήνες πριν έχει ποστάρει ο άνθρωπος.
Πρωτα να διαβαζετε και μετα να σχολιαζετε!!!ενταξει βρε DEf, γινονται και λαθη! τι να κανουμε τωρα...
Εάν συμπεριλάβετε στην εξόρμησή σας και τη νότιο Ιταλία/Σικελία, είμαι στη διάθεσή σου για κάθε πληροφορία.Το καλοκαιρι σκεφτομαι να κανω ενα μεγαλο γυρο Ιταλιας με σκοπο να την γυρισω οσο πιο πολυ μπορω.
φιλε μου γεια σουφίλε γεια σου , σου ευχομαι να καταφερεις να το κάνεις το ταξιδι γιατι θα το ευχαριστηθείς . Εγω το έκανα οικογενειακώς με το passat μου και με χάρτες και gps destinator. με πηγε χωρίς προβλημα παντού.
Το δρομολόγιό μου ήταν: Ηγουμενίτσα-Μπαρι, Νάπολι (1 βράδι) , Ρώμη (4βράδια), φλορεντια(3 βράδια), νικαια-μοντε κάρλο( 3 βραδια), Βενετία ( 3βράδια)- Ηγουμενίτσα.
Φανταστικές διαδρομές, έπρεπε να πάω Σιένα απότι έμαθα και είδα σε φωτο πρέπει να είναι πολύ πρώτο μέρος.
μφχ
Θόδωρος