taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά πάντως ο Νες δεν είναι καφές. Χημικό παρασκεύασμα είναι
Έχω να πιω νές κάτι χρόνια :-DΠερί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά πάντως ο Νες δεν είναι καφές. Χημικό παρασκεύασμα είναι
Όση χρειαστείτε! Η Ιταλία (και όχι μόνο) είναι ειδικότητά μας! Υπάρχουν και πολλές ιστορίες στο φόρουμ για να πάρετε ιδέες!ελπιζω να βρω βοηθεια εδω!
Καλως ορισες !Να υποθεσω οτι εκλεισες με ryan?απλα κοιτα μη σου ακυρωσει καμια πτηση κ παει περιπατο το γαμηλιο...μπορεις απο μπεργκαμο να πας με λεωφορειο στο Μιλανο ή τρενο.Ναι μάλλον θα πρέπει να αφήσουμε κάποια πόλη από έξω! Μου φαίνεται καλύτερη επιλογή να πάμε Βενετία και Μιλάνο! Έχετε καμιά ιδέα πως να το οργανωσουμε; μια βδομάδα περίπου θα έχουμε στη διάθεση μας...Νομίζω φτάνουν για να δουμε τα παντα και στις 2 πολεις!το αεροδρόμιο Μπέργκαμο είναι κοντά στο Μιλανο; έχει πάει κανείς από εκεί στο Μιλανο; Με τρένο πας; Μου άρεσε η ιδέα σου για λίμνη Κόμο κ Βερονα excursione! Τι έχει εκεί να δουμε;
Δεν έχουμε κλείσει ακομα αλλά ναι με Ryan σκεφτομαστε! Ποια άλλη εταιρεία θα μου προτεινες;Καλως ορισες !Να υποθεσω οτι εκλεισες με ryan?απλα κοιτα μη σου ακυρωσει καμια πτηση κ παει περιπατο το γαμηλιο...μπορεις απο μπεργκαμο να πας με λεωφορειο στο Μιλανο ή τρενο.
Καμια ωρα περιπου...
http://www.terravision.eu/airport_transfer/bus-bergamo-airport-milan/
Εγω θα προτεινα να επικεντρωθεις σε 1-2 μερη μιας κ ειναι γαμηλιο...μονοδρομος λοιπον η βενετια ...απ την αλλη λιμνη κομο σε συνδιασμο με Μιλανο αλλη μια επιλογη..τη μια εβδομαδα λοιπον τη σπας σε 3 μερες Βενετια κ 4 Μιλανο κ λιμνες
Είναι κάτι περισσότερο από μήνας που κάναμε το ίδιο ταξίδι που σκέφτεστε και εσείς με το εξής πρόγραμμα.Ναι μάλλον θα πρέπει να αφήσουμε κάποια πόλη από έξω! Μου φαίνεται καλύτερη επιλογή να πάμε Βενετία και Μιλάνο! Έχετε καμιά ιδέα πως να το οργανωσουμε; μια βδομάδα περίπου θα έχουμε στη διάθεση μας...Νομίζω φτάνουν για να δουμε τα παντα και στις 2 πολεις!το αεροδρόμιο Μπέργκαμο είναι κοντά στο Μιλανο; έχει πάει κανείς από εκεί στο Μιλανο; Με τρένο πας; Μου άρεσε η ιδέα σου για λίμνη Κόμο κ Βερονα excursione! Τι έχει εκεί να δουμε;
Aegean,για να ειστε κοντα στο Μιλανο σε λιγη ωρα. Γαμήλο ειναι , μην τρεχετε συνεχεια , να ευχαριστηθείτε βολτες, φαγητο, κλπ.Δε γίνεται σε μια εβδομαδα να δείτε 5 πόλεις, ουτε να ειστε απο τα άγρια ξημερώματα στα τρενα για να τα προλάβετε όλα. Να τα κάνετε όλα πιο χαλαρα, εγώ αυτό προτείνω.Δεν έχουμε κλείσει ακομα αλλά ναι με Ryan σκεφτομαστε! Ποια άλλη εταιρεία θα μου προτεινες;