fotast
Member
Όταν οι φωτογραφίες και οι περιγραφές είναι ωραίες,δεν βαριέσαι να βλέπεις ξανά πολύ γνωστά σου μέρη
Νάπολη δεν με αξίωσε ο κορονοϊός να πάω (ήταν σχεδιασμένη για το 2020...), αλλά νόμιζα οτι οι μπουγάδες είναι αληθινές! Αν δεν το έλεγες στην ιστορία θα πήγαινα με αυτή την ιδέα......Οκ! Attraction οι … μπουγάδες.
Χα, χα … εγώ είμαι μια απλή και ταπεινή… ταξιδιωτική συγγραφέας. Η Ιταλία είναι super και καπελώνει και εμένα. Χα, χα. Ευχαριστώ Ντίνα μου για τα κοπλιμέντα. Πάντα ευπρόσδεκτα.Σούπερ ιστορία - ως συνήθως - από την σούπερ @Grerena .
Κοπελιά είσαι θεά!
Η Νάπολη είναι μια ιδιαίτερη πόλη , μια κατηγορία από μόνη της ... Με συγκίνησες
Aντε το πήρες επιτέλους απόφαση να γράψεις
Αλλα 4 μερες? Παρακολουθω πως πηγε και την αποτιμηση. Πολυ μεγαλη προκληση!
Ax! Αυτός ο κορονοιός έχει στείλει άκλαυτα πολλά ταξίδια. Εγώ έχω ακυρώσει δύο φορές (οργανωμένα στην εντέλεια) οδικό στις Βαλτικές. Ακόμα κλαίω!Νάπολη δεν με αξίωσε ο κορονοϊός να πάω (ήταν σχεδιασμένη για το 2020...), αλλά νόμιζα οτι οι μπουγάδες είναι αληθινές! Αν δεν το έλεγες στην ιστορία θα πήγαινα με αυτή την ιδέα......
Η νότια Ιταλία δεν με θέλει και πολύ. Ότι έχω σχεδιάσει απο τη Ρώμη και κάτω έχει πάει άκλαυτο μέχρι τώρα.....
Γραφω όσο είμαι ακόμα "ζεστή"Που είναι η δική σου Πολωνία;
Ότι έχουμε φορτσάρει είναι σίγουρο! Όμως εμπόδια υπάρχουν πολλά ακόμα, ειδικά για μακρινά ταξίδια σε χώρες που δεν μπορείς να μεταβείς εύκολα και επικρατούν αμφίβολες επιδημιολογικές συνθήκες. Έχουμε δρόμο ακόμαΑλλά από τη μια μας τα στέρησε αλλά από την άλλη έχουμε φορτσάρει νομίζω.
Μου άρεσε το "ταχύρρυθμα" Μπαααα ένα καλό δείγμα του βορρά είδα.....η Ιταλία έχει πάρα πολλά για μένα και θέλω και άλλα τέτοια ταξιδάκια για να καταφέρω να τα δω! Όταν άρχισα να το οργανώνω είχα συγκεντρώσει τόσα πολλά που κάποια στιγμή φρίκαρα και εγώ η ίδια! Μη το μετράς με ταξίδια. Εσύ έκανες όπως λες 5, αλλά πόσες μέρες ήταν συνολικά αυτά τα 5;...Πιθανόν όσο το ένα δικό μουΕσύ αν δεν κάνω λάθος έκανες ταχύρρυθμα με την Ιταλία και μέσα σε ένα καλοκαίρι "γύρισες" όλο το Βόρειο κομμάτι (που εγώ την έκανα σε 5 ταξίδια).
Το 2014 είχα οργανώσει οδικό 2 εβδομάδων στην Σικελία, το οποίο πήγε κυριολεκτικά άκλαυτο και απο τότε βρίσκεται στο συρτάρι και με κοιτάει......Προστέθηκε και η Νάπολη πέρυσι, που την προσπάθησα φέτος αλλά δεν μου βγήκε. Εσύ δεν με φοβάσαι, αλλά εγώ με φοβάμαι με τη νότια Ιταλία.....τη Σικελία εξακολουθώ να μην θέλω να την πιάσω στα χέρια μου ακόμα. Που θα πάει όμως, κάποια στιγμή θα το κάνωΛογικά θα' ρθει και η Νότια Ιταλία. Δεν σε φοβάμαι.