mikrh tsopana
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
- Ταξίδι-Όνειρο
- θα το αποφασίσω αύριο
Πιστεύω πως ναι, δοκιμές που έχω κάνει με "περίεργους" προορισμούς δείχνουν ότι ξεκάθαρα συμφέρει να πας από άλλες χώρες. Απλά είναι πιο μπελαλίδικο, γιατί πρέπει να υπολογίσεις τις μέρες/ώρες ώστε να μην περιμένεις πολύ ούτε να χρειαστείς διανυκτέρευση αλλά και να εξασφαλίσεις ότι προλαβαίνεις. Σε κάποιες περιπτώσεις βέβαια ακόμη και με διανυκτέρευση το κόστος είναι πολύ πιο χαμηλό από τις έτοιμες πτήσεις που σου δίνουν οι μηχανές αναζήτησης από Ελλάδα. Άλλοι προορισμοί έχουν παγίδες. Πχ από Θεσσαλονίκη για Λονδίνο βρίσκεις φτηνά εισιτήρια, το Λονδίνο έχει όμως 3 αεροδρόμια(τουλάχιστον τόσα ξέρω) και η μετακίνηση δεν είναι τόσο φτηνή οπότε προσοχή σε τέτοιες λεπτομέρειες.
Ανάλογα με το πού θέλεις να πας, δοκίμασε πτήσεις από Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο, Αγγλία. Αυτό που κάνω προσωπικά συνήθως είναι να βάζω στο skyscanner αντίστροφα τον προορισμό που θέλω για "οποιαδήποτε χώρα" (πχ αν θέλω να πάω Καμπότζη θα βάλω από Καμπότζη προς οποιαδήποτε χώρα και ) και αφού δω τις (κατα κύριο λόγο ευρωπαϊκές) χώρες στις οποίες έχει πιο φτηνές πτήσεις στη συνέχεια ψάχνω τις πτήσεις από Ελλάδα στις εν λόγω χώρες και στο τέλος την αναζήτηση μιας από τις πιο φτηνές χώρες που έχω βρει από Ελλάδα προς Καμπότζη. Ουφ δεν το έχω και πολύ με το να εξηγώ, ελπίζω να κατάλαβες τί εννοώ...
Ανάλογα με το πού θέλεις να πας, δοκίμασε πτήσεις από Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο, Αγγλία. Αυτό που κάνω προσωπικά συνήθως είναι να βάζω στο skyscanner αντίστροφα τον προορισμό που θέλω για "οποιαδήποτε χώρα" (πχ αν θέλω να πάω Καμπότζη θα βάλω από Καμπότζη προς οποιαδήποτε χώρα και ) και αφού δω τις (κατα κύριο λόγο ευρωπαϊκές) χώρες στις οποίες έχει πιο φτηνές πτήσεις στη συνέχεια ψάχνω τις πτήσεις από Ελλάδα στις εν λόγω χώρες και στο τέλος την αναζήτηση μιας από τις πιο φτηνές χώρες που έχω βρει από Ελλάδα προς Καμπότζη. Ουφ δεν το έχω και πολύ με το να εξηγώ, ελπίζω να κατάλαβες τί εννοώ...