• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ιστορία του μήνα - Μάρτιος - Απρίλιος 2014

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Καλό φθινόπωρο! Αρχίζουμε διάβασμα!

Νέος διαγωνισμός Ιστορία του Μήνα, με μικρές αλλαγές, όπως θα διαπιστώσετε,
σε μια προσπάθεια αύξησης της συμμετοχής:

15 ταξιδιωτικές ιστορίες, 20 μέρες, μέχρι 3 ψήφοι.

Μην ξεχαστείτε!

girl-reading-book-animation-9.gif

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Τι ωραία , ξανανοιξαν τα σχολεία και εχουμε διαβασμα !

Νομιζα οτι το 2014 λογω οικονομικων οτι δεν ταξιδευαμε οπως πριν ,εξου και 15 ιστοριες αντί 20 !

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Το να μειώνουμε τις συμμετοχές αλλά να σγνεχίζουμε να βραβεύουμε τον ίδιο αριθμό ιστοριών, απλώς δεν είναι δίκαιο για τις ιστορίες που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς προηγούμενων μηνών, ιδίως αυτές τις οποίες έφτασαν κοντά στη βράβευση και την έχασαν για λίγο.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ναι - η άλλη όψη είναι ότι προσπαθούμε να αυξήσουμε τη συμμετοχή στις ιστορίες του μήνα, οπότε θα δούμε πώς θα πάει με 15 και βλέπουμε.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Ψήφισα με ευκολία, καθώς στις ιστορίες συμπεριλαμβάνονται 3 πολύ αγαπημένες μου!
Γενικά πολύ υψηλό επίπεδο, στενοχωρήθηκα πολύ που δεν ψήφισα άλλες 2 που υπό άλλες συνθήκες δύσκολα θα έμεναν χωρίς το κλικ μου .

fotast

Member
Ψήφισα εύκολα καθώς είχα διαβάσει παλαιότερα όλες σχεδόν τις ιστορίες.Δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν ιστορίες που μένουν έξω αλλά δεν νομίζω ότι οι ψήφοι πρέπει να είναι περισσότεροι ιδιαίτερα αν οι ιστορίες είναι 15.

8avos

Member
Η ιστορία που είχα ξεκινήσει να γράφω εκείνο τον μήνα ήταν αφορμή να γνωρίσω μέσω φόρουμ ανθρώπους που θα μου μείνουν για πάντα ως μια ιδιαίτερη ανάμνηση .Που να το φανταζόμουν!

villi

Member
Τις περισσότερες τις είχα διαβάσει οπότε κι εγώ δε δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα στην απόφαση!Άντε και καλό μας χειμώνα και ...διάβασμα επίσης!!!

Athina!!!

Member
Είναι η πρώτη φορά που ψηφίζω μιας και από τότε που έγινα μέλος δεν έτρεξε ο αντίστοιχος διαγωνισμός. Όλες οι ιστορίες πολύ όμορφες, όμως πέντε από αυτές νομίζω πως ξεχωρίζουν. Όχι........,δεν έκανα λάθος, ψήφισα τρεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom