soudianos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βερακρούζ
Eυχαριστώ για την ψήφο σας και που σας αρέσουν τα μοναστήρια...να σας ξαναγράψω. Συγχαρητήρια στους δύο πρώτους και σε όλους που συμμετείχαν
Ζει στις Φιλιππινες! Σιγουρα θα ειχε πολλα και ενδιαφεροντα να "δωσει" στο φορουμ!!Συγχαρητηρια στους νικητες
υγ.αν μαθαιναμε και που ειναι η franmeg....να μας εγραφε νεα της...
συγχαρητηρια καπετανιε !Eυχαριστώ για την ψήφο σας και που σας αρέσουν τα μοναστήρια...να σας ξαναγράψω. Συγχαρητήρια στους δύο πρώτους και σε όλους που συμμετείχαν
Να μας πεις πως τα περνας στις Φιλιππινεςεδώ και 13 μηνες μενω στις Φιλιππινες...Τωρα που σας βρηκα παλι θα μπαινω να τα λεμε!
Δεν μου αρεσει καθολου Οσο εμενα στο Σεμπου και στο Τακλομπαν καπως την παλευα, από τοτε που ηρθα Μανιλα δεν την παλευω...Μου λειπει αφανταστα η ζωη μου στην Βορεια Κορεα, το διαμερισμα μου στην Πιονγκ Γιανγκ, η καθημερινοτητα μου εκει...Τεσπα, θα φυγω τον Ιουλιο από τις Φιλιππινες και μετα θα δουμε...
Τωρα θα λειψω 3 εβδομάδες στη Νιγηρια που πρεπει να παω στην Αμπουτζα και σε καποια αλλα μερη-και θα δουμε....
Η Cebu είναι Παράδεισος. Πήγες Davao; Υπάρχει ακόμα εκεί η αψίδα έξω από τη πόλη που γράφει:"Τhe Largest city of the World' ? !!!!Δεν μου αρεσει καθολου Οσο εμενα στο Σεμπου και στο Τακλομπαν καπως την παλευα, από τοτε που ηρθα Μανιλα δεν την παλευω...Μου λειπει αφανταστα η ζωη μου στην Βορεια Κορεα, το διαμερισμα μου στην Πιονγκ Γιανγκ, η καθημερινοτητα μου εκει...Τεσπα, θα φυγω τον Ιουλιο από τις Φιλιππινες και μετα θα δουμε...
Τωρα θα λειψω 3 εβδομάδες στη Νιγηρια που πρεπει να παω στην Αμπουτζα και σε καποια αλλα μερη-και θα δουμε....