KIKI
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιορδανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αφρική Ναμιμπια
επιτελους !
Χμ? τι εννοείς δεν ξέρεις στατιστικά; τα αποτελέσματα είναι εμφανή στις παλιότερες ψηφοφορίες.Δεν ξέρω στατιστικά ψήφων από αυτήν ή τις άλλες ψηφοφορίες.
Έχει εξεταστεί αυτό, αλλά τί ακριβώς θα κερδίσουμε από αυτό; επίσης, με τις παλιότερες ιστορίες που έχουν διαβαστεί από τους περισσότερους τι θα γίνει που θα μείνουν χωρίς βαθμολογία;Μήπως να υπήρχε και η δυνατότητα να ψηφίζεται η κάθε ιστορία μόνη της;΄Όταν τελειώσει ή ακόμη και κατά την διάρκεια της;Με μία κλίμακα βαθμολογίας 1-5;
Εννοώ ότι δεν έχω κάτσει να αναλύσω πόσοι ψηφίζουν κτλ.Αλλά από ότι έχει γραφτεί παλαιότερα δεν πρέπει να ψηφίζει και πολύς κόσμος συνολικά.Χμ? τι εννοείς δεν ξέρεις στατιστικά; τα αποτελέσματα είναι εμφανή στις παλιότερες ψηφοφορίες.
Έχει εξεταστεί αυτό, αλλά τί ακριβώς θα κερδίσουμε από αυτό; επίσης, με τις παλιότερες ιστορίες που έχουν διαβαστεί από τους περισσότερους τι θα γίνει που θα μείνουν χωρίς βαθμολογία;
Όχι, είναι ένα συνηθισμένο "κακό" των forum, τα polls δε τραβάνε πολύ κίνηση.Εννοώ ότι δεν έχω κάτσει να αναλύσω πόσοι ψηφίζουν κτλ.Αλλά από ότι έχει γραφτεί παλαιότερα δεν πρέπει να ψηφίζει και πολύς κόσμος συνολικά.
Ε έχουμε τα "like", αυτό το σκοπό εξυπηρετούν. Βαθμολογία σε τόπικ υπήρχε πολύ παλιότερα στο φόρουμ, και χρησιμοποιούταν σπάνια από τα μέλη.Τι κερδίζουμε;Πιθανόν να ψηφίζουν περισσότεροι(ας πούμε "εν θερμώ" μόλις διάβασαν την ιστορία) και θα είναι μια άμεση επιβράβευση/κίνητρο για τον συγγραφέα.
Αν δοκιμάσθηκε παλαιότερα και δεν δούλεψε εντάξει.Πάντως εγώ εννοούσα η κάθε ψήφος να προστίθεται αυτόματα και να εμφανίζεται αμέσως(ίσως στον τίτλο) η συνολική και τρέχουσα βαθμολογία της κάθε ιστορίας.Δύσκολο μάλλον.Όχι, είναι ένα συνηθισμένο "κακό" των forum, τα polls δε τραβάνε πολύ κίνηση.
Ε έχουμε τα "like", αυτό το σκοπό εξυπηρετούν. Βαθμολογία σε τόπικ υπήρχε πολύ παλιότερα στο φόρουμ, και χρησιμοποιούταν σπάνια από τα μέλη.