Ακριβώς έτσι είναι φίλε @gelf μας το είχαν επισημάνει αυτό για τα βαρέλια στο σκουρόχωρμο ρούμι κατά τη περιήγηση στο μουσείο του Havana Club.Άλλωστε νομίζω ότι ο φίλτατος εξαιρετικός συγγραφέας @psilos3, έγραψε ότι και στην Κούβα το σπέσιαλ ρούμι το αποθηκεύουν σε βαρέλια malt από Ιρλανδία.
Βαρέλια ουίσκι από τον Καναδά.και στην Κούβα το σπέσιαλ ρούμι το αποθηκεύουν σε βαρέλια malt από Ιρλανδία
@psilos3, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για ακόμα μια φορά. Συγγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση, αλλά έλειπα. Η άποψή σου με τιμάει πολύ, όπως έχω ξαναγράψει. Και κάποια στιγμή πρέπει να πιούμε τα ποτά μας. Για Καλιφόρνια δεν έχω γράψει ακόμα, μόνο το live υπάρχει (Live από σύντομο road trip στην Καλιφόρνια με εμπόδια από SAS) . Πρόκειται να γράψω (σχεδόν έτοιμη την έχω). Τις φωτογραφίες να μαζέψω και να βρω τον απαιτούμενο χρόνο. Πάντως ήταν όπως το σκέφτεσαι, saloon στην επαρχία,Ακριβώς έτσι είναι φίλε @gelf μας το είχαν επισημάνει αυτό για τα βαρέλια στο σκουρόχωρμο ρούμι κατά τη περιήγηση στο μουσείο του Havana Club.
Εν πολλοίς μάλιστα εκεί οφείλεται και το χρώμα του!
Σ' ευχαριστώ ακόμα μια φορά για τα καλά σου λόγια, κι επειδή μου δίνεις το πάτημα, να ρωτήσω εάν υπάρχει κάπου ιστορία γι αυτό το roadtrip στη Καλιφόρνια;
Από τώρα φαντάζομαι σκοτεινά υποχθόνια μπαρ, σε ένα παράδομο της εθνικής οδού καταμεσής της ερήμου, με 5 chopper παρκαρισμένες απ' έξω και μπύρα συνοδευόμενη απο σφηνάκι Jack.
Από την άλλη, μπορεί να καλπάζει η φαντασία μου ακατάσχετα γιατί θέλω να ζήσω κάτι αντίστοιχο..
@Yorgos, για να το γράφεις θα έχεις δίκιο. Άλλωστε ο Καναδάς είναι πιο κοντά από την Ιρλανδία. Όμως εμένα το Havana Club, ιδιαίτερα το μαύρο, μου αφήνει μια επίγευση κυρίως από ιρλανδέζικα malt whiskey και λιγότερο από σκωτσεζικα malt whisky. Δεν έχω την αίσθηση από καναδέζικο ουίσκι. Βέβαια για να είμαι ειλικρινής, εγώ ειδικός είμαι στα ιρλανδέζικα malt whiskey και στα σκωτσεζικα malt whisky, σε αντίθεση με το ρούμι το οποίο πίνω σπάνια. Πάντως αν και σου έχω απόλυτη εμπιστοσύνη (με εξαίρεση τις απόψεις σου για Πεδουλάκη χαχαααα!!!!), θα ρωτήσω στο επόμενο ταξίδι στην Κούβα.Βαρέλια ουίσκι από τον Καναδά.
Απολαυστικότατος για ακόμα μία φορά σε εικόνα και περιγραφή. Ευχαριστώ θερμά για τα λόγια σου!@psilos3, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για ακόμα μια φορά. Συγγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση, αλλά έλειπα. Η άποψή σου με τιμάει πολύ, όπως έχω ξαναγράψει. Και κάποια στιγμή πρέπει να πιούμε τα ποτά μας. Για Καλιφόρνια δεν έχω γράψει ακόμα, μόνο το live υπάρχει (Live από σύντομο road trip στην Καλιφόρνια με εμπόδια από SAS) . Πρόκειται να γράψω (σχεδόν έτοιμη την έχω). Τις φωτογραφίες να μαζέψω και να βρω τον απαιτούμενο χρόνο. Πάντως ήταν όπως το σκέφτεσαι, saloon στην επαρχία....