• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Ισπανία Ισπανία (βοήθεια)

panpan

Member
Έχει αποκατασταθεί σε μεγάλο βαθμό το ρεύμα. (99%) στην Ισπανία.
Εγώ ξέρω πως το ρευστό πρέπει να επιστρέψει δυναμικά τουλάχιστον στις εσωτερικές αγορές.
Σπάνια κυκλοφορώ με μετρητά. Από σύμπτωση εχθές είχα και μπόρεσα να βάλω καύσιμα.

tatooine

Member
Έχει αποκατασταθεί σε μεγάλο βαθμό το ρεύμα. (99%) στην Ισπανία.
Σπάνια κυκλοφορώ με μετρητά. Από σύμπτωση εχθές είχα και μπόρεσα να βάλω καύσιμα.
Χωρίς ρευστό δεν φεύγω από το σπίτι και ας κάθετε στο πορτοφόλι, στο αυτοκίνητο επίσης υπάρχει για να βρίσκετε, για ώρα ανάγκης και στα ταξίδια αχρησιμοποίητο μεν άλλα υπάρχει πάντα γιατί ποτέ δεν ξέρεις.
Οι σκανδιναβικές χώρες κάπου διάβασα πως επιθυμούν να επαναφέρουν το ρευστό γιατί φοβούνται.

paefstra

Member
Το ρευστο εχει τελειωσει. Εχω παντα πανω μου ειδικα στα ταξιδια μη στραβωσει κατι, αλλα το ξερουμε οτι το ποταμι δεν γυριζει πισω.

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Φαινόμενα σαν το χτεσινό μας θυμίζουν ότι το ρευστό δεν έχει τελειώσει. Όσο κι αν έχουμε μάθει τις ηλεκτρονικές συναλλαγές δύσκολα θα αποφύγουμε τη χρήση μετρητών, ειδικά σε "περίεργες" συνθήκες.
Η τρομερή άνοδος του χρυσού δείχνει εξάλλου ότι ο κόσμος ζητάει την εξασφάλιση σε κάτι απτό.

paefstra

Member
Η τρομερή άνοδος του χρυσού δείχνει εξάλλου ότι ο κόσμος ζητάει την εξασφάλιση σε κάτι απτό.
Επειδη παρακολουθω αυτη την αγορα, η ανοδος δεν οφειλεται σε ιδιωτες αγοραστες αλλα στις αγορες απο τραπεζες της Ασιας που εγκαταλειπουν το δολλαριο. Εχουμε οικονομικοπολιτικο μετασχηματισμο σε αλλο επιπεδο λογω Τραμπ. Ο ιδιωτης αδυνατει σχεδον να αγορασει σ αυτες τις τιμες. Σορι για το off topic.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.009
Μέλη
39.723
Νεότερο μέλος
vasilikipetridou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom