• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Ισπανία Ισπανία (βοήθεια)

kofidenia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία, Μέλανας Δρυμός
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλληνική Πολυνησία
Καλημέρα. Σε λίγους μήνες θα πάω στη Βαλένθια και σκεφτόμουν να την συνδύαζα και με μια δεύτερη Ισπανική πόλη , ποια θα μου προτείνατε ως πιο εύκολο συνδυασμό με τη Βαλένθια; Οι συνολικές μέρες που θα καθίσω θα διαμορφωθούν ανάλογα με τον δεύτερο προορισμό, στην Βαλένθια θα είμαι σίγουρα για 3 μέρες.
Μια κοντινή επιλογή είναι το Αλικάντε. Επίσης αν θες μπορείς να πας και Ίμπιζα που είναι περίπου 3 ωρες με καράβι.

bellaGeo

Member
Ταξίδι-Όνειρο
singapore!
Καλησπέρα !Θελω τα φώτα σας . Είμαι έτοιμη να κλείσω τα εισιτήρια για τον οκτωμβριο για τις παραπάνω πόλεις αλλά με προβληματίζει το γεγονός ότι θα ταξιδέψουμε μαζί με τα παιδιά μας 6 και 8 ετών . Πιστεύετε ότι θα βγει σε 6 μέρες ; Σκέφτομαι να αλλάξουμε αεροπορικώς πόλη από Σεβίλλη - Βαρκελώνη .

varioAthens

Member
Δηλαδη 3 μερες στην μια πολη και 3 στην αλλη; Ταλαιπωρια μου φαινεται…
Με τις μερες που διαθετεις ή κανε τουρ στην Ανδαλουσια ή αν σου φαινεται κουραστικο λογω παιδιων μεινε Βαρκελωνη και κανε και 1-2 ημερησιες σε κοντινες πολεις.
* Οκτωβριος ειναι με το συμπάθειο ε;

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
@panpan μικρούλη γιατί "σβήσανε τα φώτα" στην Ισπανία;...

panpan

Member
@panpan μικρούλη γιατί "σβήσανε τα φώτα" στην Ισπανία;...
Έχει πέσει το ρεύμα σε όλη την ιβηρική χερσόνησο. Δεν μπορούν να απαντήσουν με σιγουριά τι ακριβώς συνέβη. Δεν υπάρχει ρεύμα, ίντερνετ, συγκοινωνίες, τίποτα. Εγώ έχω και ρεύμα και ίντερνετ.

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Στο αεροδρόμιο Ελ Πρατ πάντως επικρατεί μια σχετική κανονικότητα και πι πτησεις εκτελουνται με μικρές ή μεγαλύτερες καθυστερήσεις (εκεί ειμαι τωρα)

panpan

Member
Στο αεροδρόμιο Ελ Πρατ πάντως επικρατεί μια σχετική κανονικότητα και πι πτησεις εκτελουνται με μικρές ή μεγαλύτερες καθυστερήσεις (εκεί ειμαι τωρα)
Πριν από λίγο ήμουν. Έχει αρκετές ακυρώσεις. Η Aegean θα έχει καθυστέρηση περίπου 40 λεπτά για Θεσσαλονίκη.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Όταν μάθετε γιατί έγινε, πείτε μας. Πολύ κουλό μου φαίνεται αυτό που έγινε. Διάβασα ότι έφτασε μέχρι Ανδόρα και επηρέασε και Γαλλία...

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Eμεις από Θεσσ είχαμε μια ωρα+ καθυστέρηση γιατί ειχε καθυστέρηση η προηγούμενη πτηση bcn-skg και μας πηρε αμπάριζα. Ο κόσμος πάντως φαίνεται αγανακτισμένος.

panpan

Member
Όταν μάθετε γιατί έγινε, πείτε μας. Πολύ κουλό μου φαίνεται αυτό που έγινε. Διάβασα ότι έφτασε μέχρι Ανδόρα και επηρέασε και Γαλλία...
Πορτογαλία, Ανδόρα,Ισπανία και ένα μέρος της νότιας Γαλλίας.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.007
Μέλη
39.722
Νεότερο μέλος
faltsos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom