Δεν τον εχεις φαει απο τα χερακια μου μπρε γιαυτο το λες...Φαντασου στη Ρωμη ουτε καν να χορτασω δεν τα καταφερα...
Με τον τραχανα επεσες μεσα ευαγγελια. Ειναι το μοναδικο ελληνικο φαγητο που δεν μου αρεσει. Αρα μενω νηστικος οσο κι αν σου φαινεται απιστευτο...
τι εγινε? κανεις διαλειμμα απο την επανασταση? αντε στο σοσιαλ..εκει τα λες καλυτερα..απο φαγητο δεν εισαι κι οπλεον αξιοπιστος..tripakias said:Δεν βαρεθηκες ρε Samion με την προπαγανδα;
Σκεφτομαι την ψαροσουπα και μου 'ρχεται να ξερασω.
Παντως για να μην αδικο τη γειτονα -αν και το φαγητο της δεν μου πολυαρεσει- δεν εχω μεινει νηστικος σε κανενα ιταλικο εστιατοριο στο εξωτερικο (εκτος Ιταλιας εννοω). Δυστυχως στη Ρωμη μονο μια καρμποναρα μου αρεσε (ολα τα υπολοιπα ηταν η πληρης αποτυχια).
Ειναι καλο να 'χεις βιτζιοζιους φιλους...
για φαγητο λες? γιατι αν λες για φαγητο εχει τοσα Mc Donalds με προσφορα τωρα 1Ε το χαμπουργκερ!με 10Ε τρως 10 κ σκας!!ευαγγελια said:Δεν τον εχεις φαει απο τα χερακια μου μπρε γιαυτο το λες...
Ενταξει μην τα παραλεμε..δε μενεις νηστικος στην Ιταλια , ισα ισα ...
Απλα αυτο που ..τρως δε σε απογειωνει
Ωχ μωρε το κανεις θεμα που αλλαξαμε ενα γραμμα.τι εγινε? κανεις διαλειμμα απο την επανασταση? αντε στο σοσιαλ..εκει τα λες καλυτερα..απο φαγητο δεν εισαι κι οπλεον αξιοπιστος..
βιτζιοζιους? ναι εχω πολλους που ασχολουνται με βιτζια...
Ξερεις εσυγια φαγητο λες? γιατι αν λες για φαγητο εχει τοσα Mc Donalds με προσφορα τωρα 1Ε το χαμπουργκερ!με 10Ε τρως 10 κ σκας!!
αλίμονο...εξάλλου έχεις ήδη ταχθεί στους ιταλόφιλους και με την ψηφο σου έχεις αναγνωρίσει την ανωτερότητα και της κουζίνας της χώρας έναντι των "πέρα των Αλπεων" γειτόνων..Ενταξει μην τα παραλεμε..δε μενεις νηστικος στην Ιταλια , ισα ισα ...
ε βάλτο λοιπόν!Ωχ μωρε το κανεις θεμα που αλλαξαμε ενα γραμμα. ...
Με σοκάρεις. Δηλαδή τόση ώρα δε βρισκόμαστε στο off-topic?αντε στο σοσιαλ..
θα σε ξανασοκάρω...Με σοκάρεις. Δηλαδή τόση ώρα δε βρισκόμαστε στο off-topic?
Ή μιλάμε μήπως για την Ισπανική αλυσίδα?
ναι, εχεις δικιο...υποκλινομαι στην αυθεντικοτητα του παραδειγματός σου...είναι σαφής η ανωτερότητα της ισπανικής κουζίνας..παραθέτω και αλλα συγκλονιστικά στοιχεία περί ισπανικής γαστρονομίας