Samion
Member
- Μηνύματα
- 10.490
- Likes
- 9.494
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
οτι δοκιμασες δεν ειναι αποδειξη για τπτ φυσικά..να μην πω το αντιθετο..Κορυφές σε μια πολη μια σταλια ( τις έχω δοκιμάσει και αποθεωσει)
Στην Ιταλία ακόμα δεν έχω αποθεωσει εστιατόριο
απλά δεν έχεις πάει στις κατάλληλες διευθύνσεις. ή με τα κατάλληλα άτομα.. η ιταλική κουζίνα δεν είναι φαστ φουντ κ πίτσα στο χέρι..
τον ιούνιο θα σου δοθεί η ευκαιρία να μάθεις κι εσύ.
1. λογικό είναι όταν συναντώνται 2 λαοί, 2 κουλτούρες, 2 κουζίνες να επηρεάζει η μία την άλλη.1.δεν είναι φυσικό μια κουζίνα πολλών αιώνων της Μεσογείου να έχει επηρεάσει την κουζίνα των Η.Π.Α. και κατά τη γνώμη μου, η αμερικάνικη ιταλική κουζίνα, αν μπορώ να το πω έτσι, δεν είναι παραλλαγή, είναι διαστρέβλωση, είναι απλά άλλο πράγμα.
3. Είναι σίγουρα η πιο δημοφιλής παγκοσμίως, αλλά το ότι αρέσει στη μάζα δε μου λέει κάτι.
4-5. μη μου πεις ότι ποτέ δεν έχεις φάει ιταλικό πιάτο που να μην έχει σχέση με το αυθεντικό? Και τέλος, οι πανταχού παρούσες πίτσες. Εχει σχέση η ελληνική , αμερικάνικη, ισπανική με την ιταλικη?
6. εχω φαει καλό ιταλικό εδώ, απλά ήθελα να δω τη γνώμη σου. ..
3. έκαστος με τα γούστα του.
4-5. παραλλαγές υπάρχουν κι εντός της χώρας. με πιο τρανταχτό παρα΄δειγμα την πίτσα της Ρώμης. το ίδο και εκτός χώρας.
6. ενδεικτικά πάντα, πολύ καλά έχω φαέι στο tinello, cantuccio, maltagliati.
η wikipedia τα χαρακτήριζε έτσι..Οι χαρακτηρισμοί αυτοί είναι προίοντα της σύγχρονης γαστονομίας